Ungjenter hetses og trues på det groveste etter Biebers skandale-exit fra Oslo-konserten

Bieber rakk bare én hit før han stormet av scenen i raseri. Nå retter illsinte Beliebere hatet mot fire norske Justin-fans.

Det canadiske popidolet (21) er beryktet for sin korte lunte, og under torsdagens intimkonsert på Chateau Neuf i Oslo tok det bare én sang før han eksploderte og avblåste hele arrangementet.

En av fansen som stod helt i front sølte vann på scenegulvet. Bieber forsøkte å tørke opp, men da prøvde hysteriske fans å ta skjorta han moppet med. Det var alt som skulle til:

– Jeg er ferdig. Jeg gjør det ikke, sa han og forsvant.

Dagen som skulle bli et uforglemmelig høydepunkt ble et mareritt, spesielt for for fire Justin-fans. Jentene som stod ved scenekanten blir hengt ut på internett etter at popstjernen forlot konsertinnspillingen i raseri.

– Nå henges vi ut på nettet. Det er mange som har lagt ut bilder av oss og skrevet kjempestygge ting, og det er veldig vondt. Vi trodde ikke at vi gjorde noe galt, og nå mener alle at vi har skylden for at konserten ble avlyst. Alle hater oss, dette er helt forferdelig, sier én av jentene som opplevde dramatikken.

De fire jentene ønsket å fortelle sin versjon av hendelsen, men TV 2 velger ikke å identifisere jentene med navn. 

FØR EXITEN: Justin Bieber ble rasende da noen av fansen i salen ikke lot ham tørke opp vannsøl på gulvet. FOTO: HEIKO JUNGE / NTB scanpix
FØR EXITEN: Justin Bieber ble rasende da noen av fansen i salen ikke lot ham tørke opp vannsøl på gulvet. FOTO: HEIKO JUNGE / NTB scanpix

– Vi trodde han tullet

Da Bieber entret scenen og skulle synge sin første låt, så oppfordret han publikum til å reise seg, selv om produsentene av TV-showet hadde bedt publikum om å sitte. Etter å ha sunget sin første låt «Boyfriend», måtte sangen spilles inn på nytt. I mellomtiden gikk Bieber bak scenen og hentet en vannflaske. Han tok en slurk og ga flasken til én av jentene ved scenekanten.

– Først så kastet han vannflasken ut til oss, også klarte jeg å klemme den sånn at det sprutet ut på scenen. Da gikk han og hentet en skjorte som han skulle tørke opp med, sier én av jentene.

– Han var skikkelig hyggelig i begynnelsen. Så klikket han fullstendig og begynte å kjefte. Han så meg i øynene og begynte å kjefte på meg, og si at «hvis du ikke stopper, så går jeg». Jeg tok på ham, men ikke på skjorten. Jeg trodde ikke han skulle bli så sur, for vi trodde at han tullet, forteller hun.

De var sikre på at tenåringsidolet ikke mente alvor da han ba dem om å ikke røre ham og skjorten han tørket opp med.

– Vaktene burde ikke latt oss stå her

– Han fikk det til å virke som det er vår feil, men vi prøvde å oppføre oss. Han er jo blitt syk, så det er jo forståelig at han ikke tåler så mye. Jeg har hørt at han ikke ville ha noen foran ved scenen, men da skulle ikke vaktene ha latt oss stå her!

De fire jentene kjenner sterkt på episoden og er tydelig preget da TV 2 snakker med dem før de får bekreftelsen om at Bieber ikke kommer tilbake på scenen.

– Det er veldig kjipt. Vi har ventet i hele dag, også bare går han. Vi har reist langt for dette, så det er kjempevondt. 

Jentene blir tatt vare på

TV 2s kommunikasjonsdirektør, Jan Petter Dahl, synes det er veldig trist at jentene når blir hetset i sosiale medier. Han mener dette kunne skjedd med hvem som helst.

– Folk er i ekstase, dette er superblodfans. Jeg må bare henstille til folk at de tenker seg nøye om over hva de ytrer og hva de skriver. Dette er unge mennesker, sier Dahl.

– Vi har veldig tett dialog med jentene, og de blir tatt vare på. Det var absolutt ikke jentene som ødela kvelden, sier han.

Internasjonal oppmerksomhet

Det er bare et knapt døgn siden Bieber reiste seg opp og gikk fra et radiointervju i Spania i frustrasjon over spørsmålene han fikk.

Opptrinnet i Oslo får derfor oppmerksomhet over hele verden.

«JUSTIN BIEBER REACHES BREAKING POINT - Storms Offstage», skriver sladdernettstedet TMZ.

«Justin Bieber throws ANOTHER tantrum and storms off stage in Oslo... just hours after walking out on Spanish radio show», skriver Daily Mail.

«Skulle gjerne snakket med ham»

En far utenfor Chateuf Neuf forteller at han er veldig skuffet etter at superstjernen stormet av scenen:

– Jeg skulle gjerne hatt ham foran meg og snakket med ham. Han skuffer veldig mange, og trenger å vokse opp, først og fremst, sier Eddie Steng til TV 2.

– Han kan ikke oppføre seg sånn, han skuffer veldig mange, og han har ikke rett til det. Han kan ikke ta seg den friheten.

 Stedatteren hans gråter og sier at hun ble skuffet over Bieber.

– Han kunne tatt det voksent, så jeg ble veldig irritert.

Hun er fortsatt en Belieber. Det er ikke stefaren ...