GJØR COMBACK: Dommerveteran Tor Fløysvik er tilbake i Skal vi danse etter å ha takket for seg i forkant av forrige sesong. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .
GJØR COMBACK: Dommerveteran Tor Fløysvik er tilbake i Skal vi danse etter å ha takket for seg i forkant av forrige sesong. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .

Tor Fløysvik gjør comeback i Skal vi danse

Stiller som dommer på lørdag, en sesong etter at han takket for seg. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tor Fløysvik (66) har vært dommer i Skal vi danse i ni sesonger. Forrige sesong takket han for seg, men på lørdag er han tilbake som gjestedommer i TV 2-programmet. 

Dommerveteran gleder seg. 

– Dette blir kjempegøy! Minst like gøy som jeg har hatt det over 100 ganger før, sier Fløysvik. 

Han innrømmer at han savner Skal vi danse i blant, men at å gi opp dommerjobben har vært et eventyr familiemessig. 

– For første gang på ti år har jeg fått puste inn i fulle åndedrag. Jeg visste hva jeg forlot, og hva jeg ønsket å gjøre, sier Fløysvik. 

Holder ikke igjen

Han forsikrer oss om at det er den gode gamle Fløysvik som kommer tilbake til dommerpanelet, og har ingen planer om å holde noe tilbake selv om han denne gangen er inne som gjestedommer. 

– Jeg er én av fire dommere, og jeg dømmer det jeg ser der og da, sier han. 

Denne høsten har Fløysvik vært en del på reisefot, og har ikke fulgt programmet så nøye. Likevel føler han seg godt forberedt. Men hans inntrykk av de gjenværende danserne får vi ikke vite. 

– Jeg skal dømme på lørdag, og forhåndsdømmer ingen. 

De tøffeste ukene

Ifølge Fløysvik vil de kommende ukene bli de aller tøffeste for deltakerne. 

– Deltakerne driver med noe de egentlig ikke kan. De skal prestere på trening og på direktesendt tv, og det tærer på. Mitt tips til deltakerne er å holde fokus til siste slutt. 

Fløysvik mener det er de siste ukene som krever mest trening. 

– De to siste ukene gjelder det å være sterk. Vi kan gjerne ha personlige favoritter, men hvem som går ut seirende til slutt er det umulig å se nå. 

De gjenværende Skal vi danse-deltakerne er artist Adelén (18), TV 2-programleder Katarina Flatland (25), eventyrer Samuel Massie (22) og artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33). 

Skal vi danse på TV 2 lørdager klokka 19:30