SLANKET SEG: Siden i sommer har Skal vi danse-aktuelle Stian «Staysman» Thorbjørnsen gått ned fra 114 til 104 kilo. Selv er artisten stolt over hvordan han ser ut uansett vekt. FOTO: @staysman / Instagram
SLANKET SEG: Siden i sommer har Skal vi danse-aktuelle Stian «Staysman» Thorbjørnsen gått ned fra 114 til 104 kilo. Selv er artisten stolt over hvordan han ser ut uansett vekt. FOTO: @staysman / Instagram

Kiloene renner av Skal vi danse-aktuelle Stian «Staysman» Thorbjørnsen 

– Jeg synes jeg kler best å veie litt mer enn jeg burde. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) én av fire gjenværende dansere i Skal vi danse, et scenario han selv ikke så komme. 

– Det er helt drøyt! Jeg hadde ikke veldig trua i starten, men bestemte meg for å gå all in. Det er deilig å se at hardt arbeid lønner seg, sier Thorbjørnsen. 

Gått ned ti kilo

Nå tilbringer Thorbjørnsen rundt åtte timer om dagen på dansesenteret med dansetreneren Alexandra Kakurina (32). Hardtreningen gjør at kiloene renner av den i utgangspunktet 114 kilo tunge artisten.

– Jeg synes selv jeg kler best å veie litt mer enn jeg burde, og jeg er stolt over hvordan jeg ser ut uansett, sier han. 

Han har tidligere tatovert inn teksten «20 kilo for mye» på magen.

– Kanskje jeg kan tatovere inn et minustegn foran snart, ler artisten, og legger til at han aldri har hatt komplekser for kroppen sin.

Til nå har Skal vi danse-eventyret kostet Thorbjørnsen rundt ti kilo, men han er ikke redd for at imaget skal forsvinne med kiloene. 

– Skal vi danse er verdt det, og kanskje lever jeg et par år lenger også, ler han. 

Fullt fokus på dansingen

Thorbjørnsen gikk ikke inn i Skal vi danse med et mål om å bli mer veltrent eller gå ned i vekt. Han er ikke veldig opptatt av kosthold til vanlig, og under Skal vi danse legger han det fokuset helt på hylla. 

– Jeg er ikke en sjokoladefyr, så det sklir ikke helt ut. Uansett orker jeg ikke å fokusere på spisingen i tillegg til all trening. Da hadde jeg mistet motivasjonen.

Staysman bruker heller all sin tankekraft på dansingen. 

– Det har klikket for meg! Jeg tenker og drømmer om dans 24 timer i døgnet. Når jeg er sammen med kompiser tvinger jeg på dem cha cha cha, ler han. 

Stolt av prestasjon

Thorbjørnsen har tidligere vært med i både Robinson og Paradise Hotel, men Skal vi danse synes han har vært mye tøffere.

– Dette er den prestasjonen jeg er aller mest stolt av i underholdningsbransjen. Jeg trener grisehardt for å levere hver eneste lørdag, og det er sinnsykt kult å ha kommet så langt. 

Staysman kjemper om Skal vi danse-seieren mot TV 2-programleder Katarina Flatland (25), eventyrer Samuel Massie (22) og artist Adelén (18). 

Skal vi danse på TV 2 lørdager klokka 19:30