Fotballryktene: – Tilbyr Neymar kjempelønn for å holde United unna

Mens Pedro angrer på overgangen til Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Store spillere kobles til store klubber denne torsdagen. Både Manchester United, Chelsea, Arsenal og Liverpool skal være på klubbjakt, noe som kan åpne for et spennende januarvindu om drøyt to måneder.

LENGTER HJEM: Pedro kan være på vei vekk fra Chelsea. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
LENGTER HJEM: Pedro kan være på vei vekk fra Chelsea. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS

Chelsea-supporterne gnidde seg i hendene da London-klubben snappet Pedro foran nesen på Manchester United. Men med unntak av den positive debuten, har spanjolen slitt i Chelsea-trøya så langt. Nå skal den tidligere Barcelona-spilleren ha fortalt venner at han angrer på at han forlot Spania, skriver spanske Fichajes.

Etter at Pedro glapp for United, uttalte Ed Woodward at United var på jakt etter en spiller som ville "få alle til å glemme Pedro". Det har blitt hevdet at Neymar var den spilleren, men at Barcelona fnøs angivelig av et kjempebud på den brasilianske superstjernen. Nå hevder The Sun at Barcelona-klubben står klare til å tilby 23-åringen en gigantkontrakt på svimlende 6,5 millioner kroner i uken for å holde Neymar fornøyd i Catalonia.

Da kan det hende at det er mer realistisk for United å gå etter Hakan Calhanoglu. Den tyrkiske midtbanespilleren kan komme til å koste nærmere 380 millioner kroner, skriver The Express. Arsenal skal også være interesserte i Bayer Leverkusen-spilleren, som tidligere har blitt koblet til både Atlético Madrid og Barcelona.

SKADET: Diego Costa er tvilsom til helgens kamp mot Liverpool. FOTO: DAVID DAVIES /
SKADET: Diego Costa er tvilsom til helgens kamp mot Liverpool. FOTO: DAVID DAVIES /

Samtidig som en rekke spillere kobles til Premier League, er det også noen som kan være på vei ut. PSG skal være interesserte i å sikre seg Romelu Lukaku, melder Daily Mail via Radio Monte, og nå sier Robert Martínez at 22-åringen kan forlate Goodison Park om det kommer et godt tilbud.

Også i Chelsea er det mye som skjer. José Mourinhos dager i Chelsea kan gå mot slutten, men Loïc Rémy insisterer at portugiseren har laget bak seg. Samtidig jobber Diego Costa med å bli klar til helgens kamp mot Liverpool. Mourinho og co kommer til å foreta en vurdering torsdag på om den ribbeinsskadde spissen blir klar.

Det ryktes for øvrig at den spanske spissen savner livet i Madrid, og at det kan være aktuelt med en overgang tilbake til Spania. Samtidig skriver Daily Mail at Chelsea allerede skal ha øynene på en erstatter, nemlig Antoine Griezmann. Atlético Madrid sørget nettopp for å øke utklausulen til Griezmann til 615 millioner kroner, så Roman Abramovitsj blir nødt til å bruke mye oljepenger for å sikre seg franskmannen.

Det er imidlertid ikke bare på topp at det kan skje forandringer hos Chelsea. Den tidligere Chelsea-spilleren Gianfranco Zola sier til The Mirror at han er interessert i å hente John Terry til den qatarske klubben Al-Arabi. Men Zola sier samtidig at det foreløpig ikke har vært noen kontakt.

Til slutt skal vi en liten tur innom Liverpool igjen. Jürgen Klopp fikk sin første seier mot Bournemouth i ligacupen, men tyskeren skal være bekymret over lagets manglende evne til å score mål. Notorisk skadeplagede Daniel Sturridge har fått selskap hos klubblegen av både Christian Benteke og langtidsskadde Danny Ings.

Som en følge skal Klopp være interessert i å hente den italienske spissen Domenico Berardi til Anfield i januar. The Express hevder at Liverpool vil forsterke med 21-åringen i neste overgangsvindu, selv om klubbens direktør sier at det ikke kommer til å skje. Liverpool kommer også til å få hard kamp av Juventus, som har en tilbakekjøpsklausul pålydende 170 millioner kroner.