SUPERSTJERNE: Forrige helg var Justin Bieber (21) på MTV Europe Music Award i Milano. Torsdag kommer han til Norge. FOTO: SCANPIX
SUPERSTJERNE: Forrige helg var Justin Bieber (21) på MTV Europe Music Award i Milano. Torsdag kommer han til Norge. FOTO: SCANPIX

Justin Bieber: – Jeg tror jeg har fått bronkitt 

Dagen før Norges-besøket kommer Bieber med en urovekkende melding.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag kommer superstjernen Justin Bieber (21) til Norge. 

Han skal være gjest i talkshowet Senkveld med Thomas og Harald, og han kommer i tillegg til å spille en eksklusiv minikonsert for sine norske fans på Chateau Neuf i Oslo.

Tror han har bronkitt

Nå ser det ut til at Bieber har blitt syk. Sent onsdag kveld postet han en video på Snapchat hvor han forteller at han tror at han har bronkitt.

– Jeg tror jeg har bronkitt. Om du har hatt bronkitt før, så vet du hvor forferdelig det er. Jeg hoster og snufser. Det er det verste, sier Bieber i videoen. 

Ifølge helsenorge.no er slimhinnen i luftveiene betente ved bronkitt. Dette fører til hoste. Nesten alle tilfeller av akutt bronkitt skyldes en virusinfeksjon.

SNAPCHAT-VIDEO: I videoen ser det ut som om Bieber sitter i en bil. Foto: Skjermdump
SNAPCHAT-VIDEO: I videoen ser det ut som om Bieber sitter i en bil. Foto: Skjermdump

Norge er siste stopp på turneen

Bieber har hatt en travel timeplan de siste ukene. På Europa-promoturneen har han vært i både Storbritannia, Tyskland, Italia og Spania. 

Biebers danser Mona Berntsen fortalte til TV 2 tidligere i dag at Norge er siste stopp på Europa-turneen og at de alle er slitne nå. 

– Nå reiser vi tilbake til USA og er ferdig med den lille Europa-promoturen vår. Alle er ganske slitne, men det er mest på grunn av lite søvn. Vi elsker jobben vår, sa den norske danseren.

Eksklusiv konsert

Når Bieber kommer til Oslo på torsdag, skal han være gjest hos Senkveld og spille en eksklusiv minikonsert.

Det er kun de som har vunnet billett gjennom ulike konkurranser som slipper inn på Chateau Neuf.

Ifølge sikkerhetsselskapet som er ansvarlige for Justin Biebers Norges-besøk, vil det ikke være mulig å få et glimt av superstjernen uten billett.

Du får alt om Bieber-oppholdet her! Still spørsmål til TV 2s Bieber-ekspert og send oss dine bilder og tips med hashtag #2bieber.

Se intervjuet med Bieber i Senkveld på TV 2 fredag 30. oktober klokken 22.15.

«Senkveld Spesial: Justin Bieber» sendes fredag 13. november, og da får man se selve minikonserten.