GODE VENNER: Halsey og Justin Bieber på MTV VMA i Los Angeles i august. Foto: Scanpix.
GODE VENNER: Halsey og Justin Bieber på MTV VMA i Los Angeles i august. Foto: Scanpix.

Norgesvennen Halsey med nytt Bieber-samarbeid

De to popstjernene slipper ny låt på Bieber-albumet «Purpose».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 13. november i år, gir Justin Bieber (21) ut albumet «Purpose». Denne uken er han på en hektisk promorunde i Europa, og torsdag gjester han Norge.

Stjernesamarbeid

Bieber har allerede sluppet noen singler fra det kommende albumet, og det virker lovende så langt.

Albumet inneholder låter som «What Do You Mean?», «Sorry» og «Where Are Ü Now».

I dag ble det kjent at låta «The Feeling» med Halsey vil være med på skiva. Dessuten kan vi glede oss til spor fem, som er et låtsamarbeid med det britiske poptalentet Ed Sheeran.

Postet nyheten på Instagram

Onsdag postet Bieber en video av sin venninne, Norgesvennen Halsey (21), på sin Instagramkonto hvor hun bekrefter låtsamarbeidet.

Oh yeah. No one told u this. Me and @iamhalsey got one on #purpose.

En video publisert av Justin Bieber (@justinbieber)

– Hei folkens. Jeg er Halsey, og jeg er glad for å fortelle dere at låta jeg har laget med Justin kalt «The Feeling», vil komme på hans album «Purpose», sier hun i videoen.

Ashley Nicolette Frangipane, bedre kjent som Halsey topper hitlistene med låta «Ghost», og er for tiden aktuell med albumet «Badlands». Hun gjestet også nylig Norge i forbindelse med sitt nye album, og kunne fortelle at hun elsker både den norske kulturen og språket.

– Jeg har vært flere ganger i Haugesund. De eneste jeg kan si er «du er kjempesøt», «eg like deg» og «eg elsker deg», sa hun til TV 2 under et intervju tidligere i høst.

Grunnen til at Halsey elsker Norge, er at hun er samboer med norgesartisten Lido Lido. De to bor sammen i Studio City i Los Angeles.