Slik forteller Mads Farmen-vennene at han må trekke seg

Det blir dramatikk og tårevått på Farmen når Mads Fosdal (28) plutselig trekker seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Farmen tar en uventet vending når deltaker Mads Fosdal (28) plutselig trekker seg fra konkurransen i onsdagens episode.

– Dere skal vite at jeg har blitt veldig glad i dere alle sammen. Men det har skjedd noe på utsiden, som gjør at jeg må trekke meg, sier Mads gråtkvalt, når han deler den tunge beskjeden med de andre deltakerne.

Se klipp i videovinduet over.

Sjokk og vantro

Deltakerne på gården reagerer med sjokk og vantro, og flere tar til tårene. Marte Søreide (23) har fått ekstra god kontakt med Mads, og er blant dem som tar det tyngst.

– Jeg vet at vi lever i en boble, men jeg blir veldig glad i folk her inne. Spesielt i Mads. Og når han må dra så uforberedt, så blir det veldig intenst, sier hun mens tårene triller. 

Overfor de andre deltakerne er Mads ordknapp om hvorfor han plutselig må forlate gården, annet enn at det er av personlige årsaker.

Derfor trakk han seg

Grunnen til at deltakeren måtte trekke seg er at 28-åringen er tiltalt for bedrageri, og skal møte i Nedre Romerike tingrett i november. 

TV 2 var ikke klar over tiltalen da Mads ble valgt ut som en av årets deltakere. 

– Mads måtte forlate Farmen på grunn av rettsaken som var berammet mens innspillingen pågikk. Vi ble gjort oppmerksomme på dette noen dager før Mads trakk seg. Det utgjorde ingen store praktiske utfordringer for produksjonen, sier presseansvarlig for Farmen i TV 2, Alex Iversen.

Hele avskjeden med Mads ser du i Farmen på TV 2 onsdag kl. 21.40.