Ciara og Cordelia fikk sjokk da de møtte hverandre for første gang  

Ser du hvorfor?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Irske Ciara Murphy og engelske Cordelia Roberts skulle begge til Bremen i Tyskland for å studere. Begge dro dit helt alene, fulle av forventninger, uten å kjenne noen.

Ciara Murphy og Cordelia Roberts møttes i Bremen, Tyskland. Dette bildet ble tatt like etter de møttes første gang. FOTO: YOUTUBE / TWINSTRANGERS.COM
Ciara Murphy og Cordelia Roberts møttes i Bremen, Tyskland. Dette bildet ble tatt like etter de møttes første gang. FOTO: YOUTUBE / TWINSTRANGERS.COM

– Jeg kjente ingen som skulle til Bremen. Jeg var absolutt helt alene i et fremmed land for første gang i livet. Det var ganske skremmende, sier Cordelia i en film som er laget av bloggsiden «Twin Strangers».

Nesten samme historie kommer ut av Ciaras munn: 

– Jeg kom hit helt alene. Jeg sto på flyplassen med store kofferter uten å ane hvor jeg skulle. Jeg gikk gjennom tollen og gråt. Det var forferdelig. Men det gikk bedre etter hvert.

Da Ciara begynte å gå ut fikk hun oftere og oftere spørsmål om hun var i byen med en søster eller tvillingsøster. Hun forsto ikke hva de mente før hun en dag møtte den engelske jenta.

– Alle spurte om vi var søstre. Vi bestemte oss for å ta et bilde, sier Cordelia.

Det var da de oppdaget likheten. De postet bildet på facebook, og ble plukket opp av bloggtjenesten Twin Strangers som leter etter dobbeltjengere som ikke er i slekt. 

Bildet ble spredd på nett, og det ble laget en liten film om de to der de forteller om møtet og hvordan de nå henger sammen hele tiden.