Carroll i opphetet krangel med full Chelsea-tilhenger

West Ham-spissen fikk nok av en plagsom Chelsea-supporter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andy Carroll var involvert i en opphetet diskusjon med en Chelsea-supporter denne helgen, kun timer etter at han hadde avgjort London-derbyet på Boleyn Ground.

West Ham-spissen besøkte den japanske restauranten Roka etter lørdagens, da en Chelsea-supporter angivelig forsøkte å kysse matchvinneren.

Det satte ikke 26-åringen spesielt stor pris på, og det hele utviklet seg til å bli en fysisk krangel, hvor det blant annet ble kastet rødvin.

Sikkerhetsvaktene til Andy Carroll ble nødt til å gå i mellom for å roe gemyttene. Et øyenvitne forklarte at Carroll ikke en gang hadde rukket å spise eller drikke, da den fulle Chelsea-supporteren gikk til verbalt angrep på Carroll.

– En mann, som var en del av en gruppe Chelsea-fans, prøvde å gå opp og kysse ham, noe som ledet til et lite slagsmål, sier øyenvitnet.

Også Paige Waller var vitne til hendelsen. Hun skriver på sin Twitter-konto at det var dramatisk på restauranten.

Det er ikke første gangen Andy Carroll er involvert i fysiske krangler. I 2010 brakk Newcastles Steven Taylor kjeven i et slagsmål med den tidligere Newcastle-spissen.

I helgen delte Andy Carroll ut juling i luftrommet, da han stanget inn 2-1 mot Chelsea elleve minutter før slutt.

West Ham har prestert over all forventning denne sesongen, og ligger foreløpig på tredjeplass i Premier League – kun to poeng bak Manchester City og Arsenal.