Adele rører kjendisene med sin nye låt «Hello»

Kate Hudson, Katy Perry og Ellen DeGeneres er bare noen av kjendisene som gråter av låten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Adele slapp sitt andre album «21» for nesten fem år siden, toppet det hitlistene verden over. Hun fikk seks Grammy-priser for albumet, som har solgt over 30 millioner eksemplarer.

Suksessen fortsatte da hun ga ut Bond-låten «Skyfall» i 2012, men etter den tid ble det stille.

Nå er popstjernen tilbake for fullt, og hun rører fansen med sin nye låt «Hello». Kjendisene tyr til sosiale medier for å dele sin begeistring for sangtalentet.

Stjernene elsker Adele

Blant andre Katy Perry, Kate Hudson og Chloë Moretz er blant kjendisene som ikke klarer å holde tårene tilbake etter å ha hørt den nye låten.

– Dette blikket fikk meg til å gråte som en liten jente, Adele, skriver Sam Smith på Instagram under et bilde av Adele fra musikkvideoen til låta.

When @adele puts out a new single... She's done it again! 💔😭🙌#Hello #25 #SheHadMeAtHello

Et bilde publisert av Kate Hudson (@katehudson)

– Om det finnes noe bedre enn å våkne opp til Adeles låt, så vet ikke jeg hva det er. Hello, skriver Ellen DeGeneres på Twitter.

Både Katy Perry og Kate Hudson deler tårevåte bilder. Perry delte et bilde av puten sin full av tårer etter å ha hørt Adeles låt. Kate Hudson delte et bilde av seg selv hvor hun gråter over den triste låten.

Strålende kritikk

Låta blir hyllet av anmeldere verden over. Den britiske avisen The Telegraph kaller Adele den største popstjernen i vår tid.

– En vakker sang om tap og sorg. Den tar et grep om et slags minne som alle har et sted i sitt hjerte og fletter det sammen med Adeles eget drama, skriver The Telegraphs anmelder.

Også norske anmeldere hyller Adele.

Dagbladet gir låta terningkast seks, og skriver at «Adele er tilbake med storslått gåsehud-drama.»