Se Sportsnyhetene her:

Zuccas Rangers vendte til storseier

Et tungstartet New York Rangers fant til slutt vinnerformelen og banket Calgary Flames 4-1 på hjemmeis i NHL.

Dermed står Mats Zuccarellos Aasen lag med seks seirer og fire tap fra sesongens ti første kamper. To av tapene er kommet i forlengning eller straffer, mens alle seierne er kommet i ordinær tid.

Zuccarello Aasen noterte seg verken for mål eller assists i søndagens kamp, og dermed måtte han se Oscar Lindberg kapre interntittelen som klubbens poengkonge. Svensken utlignet til 1-1 drøyt halvveis i annen periode – hans femte mål for sesongen – og er oppe i sju poeng totalt.

Fram til Lindbergs kvittering hadde vertene levert en tam forestilling. Flames ledet, presset Rangers og hadde klart flest skudd på mål. Men nettopp 1-1-målet markerte et vendepunkt i kampen.

Snaut fem minutt senere snudde Dan Girardi til 2-1 med sitt 200. poeng i NHL-karrieren. Og Kevin Klein og Derick Brassard fullførte seiersmarsjen i siste periode.

Zucca fikk 13.48 minutter på isen mot Flames. Han noterte ingen skudd på mål og var ikke på isen ved noen av målene, men pådro seg en to minutters utvisning for roughing tidlig i kampen. (©NTB)