Kom på MTV-fest med dype utringninger

Se hvem som vant den røde løperen – og hvem som vant prisene under årets MTV Europe Music Awards.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld er Milano i Italia fylt til randen av verdens største musikkartister når MTV Europe Music Awards går av stabelen.

Popyndlingen Ed Sheeran og den australske modellen og skuespilleren Ruby Rose er programledere, mens tenåringsidolet Justin Bieber og britiske Ellie Goulding er blant artistene som har stått på scenen.

På den røde løperen gikk det i klassiske, sorte kjoler, med svært dype utringninger. Ellie Goulding hadde farget håret gult for kvelden, og hadde en av festens dypeste utringninger. 

Justin Bieber vant priser

Beste mannlige artist ble, ikke overraskende, Justin Bieber. Han vant også over Taylor Swift og ble årets beste artist fra USA.

STILTE MED DYPE UTRINGNINGER: Ruby Rose, modellen Amanda Cerny og den britiske artisten Ellie Goulding.
STILTE MED DYPE UTRINGNINGER: Ruby Rose, modellen Amanda Cerny og den britiske artisten Ellie Goulding.
RART KJOLEVALG: Modell og programleder Ruby Rose stilte med spaghettikjole på scenen. (AP Photo/Luca Bruno) FOTO: LUCA BRUNO /
RART KJOLEVALG: Modell og programleder Ruby Rose stilte med spaghettikjole på scenen. (AP Photo/Luca Bruno) FOTO: LUCA BRUNO /

– Takk! Det har vært et par lange år. Det er kult at musikken min blir verdsatt. Jeg vil takke fansen, mamma og pappa, sa artisten, som for øvrig kom på festen med en knallrød dress.

Mer overraskende var det nok at han også vant over blant andre Nicki Minaj og Taylor Swift om prisen for «best look».

– Jeg har det fra min mor, sa Bieber.

Nicki Minaj ble beste hiphop-artist, Rihanna ble beste kvinnelige artist, One Direction ble beste pop-gruppe, mens Ed Sheeran ble beste live-artist. 

Programlederen Ruby Rose, som mange vil kjenne igjen som den sexy, nye fangen i siste sesong av Orange is the New Black, fulgte tradisjonen og dukket opp i en rekke forskjellige kjoler. Deriblant en ikke fullt så vellykket, gul spaghetti-kjole.

Ingen pris til Astrid S.

Vår egen Astrid S. ble stemt fram som beste norske artist, og er nominert til å vinne prisen for «Best Worldwide Act: Europe». Hun tapte dessverre for den italienske artisten Marco Mengoni.

Astrid valgte å ikke komme på prisutdelingen søndag:

– Jeg har faktisk mer lyst til å spise sjokolade og slappe av. Jeg blir veldig ukomfortabel på slike ting. Jeg kjenner ingen, og det er mange store kjendiser der. De store kjendisene er helt umenneskelige for meg. Jeg synes rett og slett de er skumle! sa Astrid Smeplass til TV 2 tidligere i uka