Gråtkvalt Anja ute av Farmen: – Hadde ikke trodd det skulle ende slik

Det ble en tårevåt avslutning for Anja Jenssen (29), som måtte gi seg midt i tvekampen på Farmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anja Jenssen (29) var i forkant av søndagens tvekamp mot Charlotte Jacobsen (21) motivert for seier i tømmerstokkrulling, men en vridning i kneet hennes satte en stopper for konkurransen.

Se Anjas avslutning i videovinduet over.

Allerede etter første runde kastet Anja inn håndkleet, da hun mente at kneet ikke ville holde løpet ut.

– Jeg har det egentlig småkjipt. Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle ende slik. Jeg trodde det skulle bli en rettferdig kamp, men noen av oss må ha litt uflaks her inne, og denne gangen var det meg, sa Anja til TV 2 rett etter exiten.

Turbulent tid

Den nordnorske kruttønna sier selv at hun har hatt et innholdsrikt opphold på Farmen, med mange oppturer og nedturer. Hun gjorde seg upopulær hos Erling Nesbø (48) og André Fredriksson (50) da hun var storbonde, noe som resulterte i sabotasje.

Da hun fikk ansvar for å lage en sekk, som en del av denne ukens ukesoppdrag, ble det uenigheter mellom henne og jentegjengen Charlotte Jacobsen, Silje Dahl (32), Marit Fiskum (54), som kaller seg selv for 'familien'.

– Den såkalte 'familien' og jeg er så ulike. Jeg hadde god kontakt med Marit, men de andre jentene hadde jeg ikke noe til felles med. For meg er det helt ulogisk å se på seg selv som en familie etter kun to dager. Og ikke minst hyle og grine etter to uker da Mari gikk ut av Farmen. Jeg skjønner at de hadde et samhold, men for meg blir det helt uekte, sier Anja, og legger til:

– Når det gjaldt å lage sekken som jeg fikk ansvar for, så følte jeg meg overkjørt. Men der inne orket jeg ikke å ta den jentekampen. Det hadde ikke kommet noe godt ut av det.

– Følte meg ikke mobbet

Farmens Facebookside har mange seere reagert på grupperingen som har oppstått på gården, og mener at 'familien' har drevet med skjult mobbing mot blant andre Anja.

«Og alle deltakerne klager på Anja og Andre? De er ikke hakket bedre selv, vil påstå at de faktisk er mye verre. Måten dem behandler disse to på, er helt forferdelig. Har reagert på dette hele veien», er det en som skriver.

«Den såkalte familien der inne driv jo nesten med psykisk mobbing... ikke kult! Håpe dem ryke ut en etter en», skriver en annen.

Følte du deg mobbet?

– For meg har det aldri vært snakk om psykisk mobbing. De fant tonen ganske raskt, og da blir det naturlig at de henger mye sammen. Det var aldri noe stress for meg. Men jeg følte ikke at jeg kunne slappe av og være meg selv. Jeg er mye mer omgjengelig enn hva jeg fikk vist frem der. Man blir mer tilbakeholden når man ikke er sammen med folk man trives med, forklarer Anja.

Vil savne flere

Anja beskriver oppholdet som en berg- og dalbane, men poengterer at vektskålen har veid tyngst på den positive siden. 

– Jeg hadde mange hyggelige stunder, og det er flere jeg kommer til å savne, som for eksempel Eilev og Marit, avslutter 29-åringen.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.