Ødegaard med delikat målgivende da Castilla gikk til topps 

Martin Ødegaard med lekkert bidrag i Castilla-seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid Castilla - Socuéllamos 3-1

Mariano ble helten for Castilla med alle tre målene da Socuéllamos ble slått hjemme på Valdebebas lørdag kveld, men det var Martin Ødegaard som kanskje stod for kampens mest minneverdige prestasjon.

Åtte minutter før slutt viste den tidligere Strømsgodset-eleven hva som bor i ham.

– Han har hatt en fantastisk kamp
På stillingen 2-1 mottar 16-åringen ballen på midtbanen, avanserer, tar seg forbi én motspiller, og spiller deretter Mariano gjennom med en leken tofotsfinte og stikker. 

Alene med keeper gjorde Mariano ingen feil, punkterte kampen med sin tredje scoring og sørget for at Castilla nå troner øverst i Segunda B ett poeng foran Barakaldo.

Nordmannen spilte de første 85 minuttene og hadde i tillegg til sin målgivende pasning flere gode involveringer og lekre detaljer.

– Han har hatt en fantastisk kamp. Han har vært bak alt som har skjedd og hatt ballen hele tiden, sa kommentatoren da Ødegaard ble byttet ut til fordel for Ganfornina fem minutter før slutt.

Hat trick og tabelltopp
Det meste handlet likevel om Mariano lørdag kveld.

22-åringen har vært i god form for Castilla så langt denne sesongen, og sendte laget foran etter 55 minutter med en presis avslutning fra hjørnet av 16-meteren. 

Jorge Pelegrina utliknet da han ble stående helt alene i feltet etter et hjørnespark mindre enn ti minutter senere, men Mariano var igjen frempå ti minutter før slutt og stanget et frispark fra Enzo Zidane i mål.

Så, to minutter senere, var det duket for Ødegaard/Mariano-show.

Med seieren har Castilla 23 poeng på sine første ti kamper. Det er ett mer enn Barakaldo på andreplass, men baskerne har én kamp mindre spilt.

De fire beste lagene i Segunda B rykker opp.