NY FLAMME? Kate Moss skal ha noe på gang med venninnens sønn, Nikolai von Bismarck. FOTO: STELLA PICTURES / HANNAH YOUNG/REX SHUTTERSTOCK /
NY FLAMME? Kate Moss skal ha noe på gang med venninnens sønn, Nikolai von Bismarck. FOTO: STELLA PICTURES / HANNAH YOUNG/REX SHUTTERSTOCK /

– Kate Moss (41) har falt for venninnens sønn (28)

Supermodellen lot 13 år yngre Nikolai von Bismarck flytte inn i kjelleren. Nå skal de to være et par.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den engelske supermodellen Kate Moss (41) har angivelig falt den 13 år yngre Nikolai von Bismarck (28), skriver Daily Mail.

Siden i sommer har det vært kjent at Moss' ekteskap med artisten Jamie Hince (46) er så godt som over. Ifølge Daily Mail er paret i forhandlinger om skilsmissen.

Har ikke uttalt seg om forholdet

Moss har ikke blitt sett med Hince siden før sommeren. Nå har hun imidlertid blitt observert sammen med Bismarck flere ganger. De har vært på kjendisfester sammen, i tillegg til å spise lunsj på en pub. Moss lot Bismarck flytte inn i kjelleren sin tidligere i år, og ryktene om et romantisk forhold har florert siden den gang. 

Ingen av de to har bekreftet eller avkreftet om de er i et forhold.

28-åringen har kjent supermodellen siden sine tidligere tenår, fordi Kate Moss er en venninne av moren, Debonnaire von Bismarck. 

Fyrste av rang

Bismarck er tipp-tipp-oldebarnet til Otto von Bismarck, statsministeren i Preussen som forente Tyskland og ble landets første kansler.

Bismarck bærer fortsatt fyrstetittelen, og er ikke ukjent med verken overdådige fester eller finere kretser. Han jobber som fotograf og lever godt av familiens store formue.

– Nikolai lever livet dag for dag, og er ikke redd for å prøve noe. Det er perfekt for Kate, fordi dette er en gutt som tilber bakken hun går på, men som ikke forventer noe av henne, sier en kilde som angivelig er en nær venn av Bismarck, til Daily Mail.

Kate Moss' menn

Kate Moss har tidligere vært sammen med skuespillerkjekkasen Johnny Depp, og hun har datet en rekke rockemusikere.

Men hun har også vært sammen med en del ukjente menn, som journalisten Jefferson Hack og Pete Doherty.

Sistnevnte havnet på kjøret med kokain, og ble dømt i flere narkotikasaker. Da Moss ble observert mens hun sniffet det som ble antatt å være kokain, mistet hun modelljobben hos både H&M og Burberry. Deretter endte Moss forholdet til Doherty.