SØRGER OVER STJERNE-SMINKØR: Jake Bailey sammen med Katy Perry, Channing Tatums kone Jenna Dewan og Paris Hilton. Foto: Instagram/@Katyperry/@Channingtatum/@Parishilton
SØRGER OVER STJERNE-SMINKØR: Jake Bailey sammen med Katy Perry, Channing Tatums kone Jenna Dewan og Paris Hilton. Foto: Instagram/@Katyperry/@Channingtatum/@Parishilton

Hollywood-stjerner i dyp sorg over død sminkør

Channing Tatum, Katy Perry og Paris Hilton kommer med en rørende, siste hyllest til vennen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag er Hollywood-stjernene i sjokk over nyheten om at makeup-artisten Jake Bailey (37) er funnet død i Los Angeles. Stjerne-sminkøren var en av Hollywoods aller mest ettertraktede, og valgte fredag å ta sitt eget liv, skriver E! Online.

Bailey har jobbet med blant andre superstjernene Katy Perry, Selena Gomez og Mariah Carey, og han må ha satt tydelige spor i sitt virke som sminkør. Lørdag har nemlig en rekke stjerner uttrykt sin store sorg, og de omtaler Bailey som et varmt, kunstnerisk, morsomt og omsorgsfullt menneske.

Mistet en bestevenn

I et langt innlegg på Instagram lørdag, skriver Katy Perry (30) at hun er helt knust over å høre at Bailey er død. Hun gir makeup-artisten all ære for imaget og stilen hun har hatt siden de møttes til innspillingen av monsterhit'en «Hot and Cold» i 2008.

– For en fantastisk reise og vennskap vi hadde sammen. Så vakker kunst vi skapte sammen. Vi erobret verdens største scener, sammen. Jeg vet du følte livet så intenst, og det skapte en fantastisk, kunstnerisk lidenskap som kom fram i alt du rørte ved.

Hun forteller videre at de to pleide å stenge verden ute og ta seg tid til 20 minutter stille meditasjon sammen i pausene fra den stressende Hollywood-hverdagen.

– Trist og sjokkert

Hotellarving og superstjerne Paris Hilton (34) har hatt Bailey som sminkør i de siste 15 årene.

– Jeg er så trist, sjokkert og knust over å høre om Jake Bailey. Han var en fantastisk person, en sminkør med utrolig talent, og en god venn. Vi reiste verden rundt sammen, jobbet sammen på så mange spennende prosjekter og delte så mange minner, skriver Paris Hilton.

Skuespiller Channing Tatum (35) sender sine kondolanser, og legger til at Bailey var datteren Everlys (2) aller første sminkør.

– Jake, vi vil savne deg, og Everly vil savne hennes aller første makeup-artist. Stor kjærlighet til deg, bror!! Vi vil ses igjen, skriver Tatum.

– Englene har blitt vakrere

Også en rekke andre stjerner uttrykker sin sorg.

– Hvis det finnes engler i himmelen, har de akkurat blitt litt vakrere ... For Jake er der oppe og sminker dem ... Setter på dem øyevipper, skriver Poseidon og The Day After Tomorrow-skuespiller Emmy Rossum (29).

– Seriøst, jeg kan ikke tro dette. Jeg var sammen med deg i forrige uke. Min søte engel. Du blir forferdelig savnet, skriver Pretty Little Liars-stjerne Ashley Benson (25).

– Å nei! Si at dette kun er en Twitter-spøk, skriver Barnepiken-skuespiller Octavia Spencer (45).