VIL HA ET BARN TIL: Skuespillerparet Ashton Kutcher (37) og Mila Kunis (32), her avbildet på countryfestival. FOTO: FRAZER HARRISON /
VIL HA ET BARN TIL: Skuespillerparet Ashton Kutcher (37) og Mila Kunis (32), her avbildet på countryfestival. FOTO: FRAZER HARRISON /

Mila Kunis og Ashton Kutcher vil ha en baby til

Skuespiller Mila Kunis (32) elsker livet som småbarnsmor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Alt har blitt forandret! Alt fra at du er veldig fornøyd når du får seks timer søvn, til tanken på at du er ansvarlig for dette fantastiske, levende, pustende lille mennesket som du ikke kan forstå er ditt eget, sier en lykkelig Mila Kunis (32) til Business Insider

«Black Swan»-skuespiller Mila Kunis giftet seg med Ashton Kutcher (37) denne sommeren, og for ett år siden ble de foreldre for første gang til lille Wyatt Isabelle Kutcher.

Nå åpner hun for at paret ønsker seg en liten baby til.

– Jeg er ikke gravid nå. Men ja, absolutt, helt sikkert! sier hun.

Ville begravet lik for datteren

Kunis forteller om den sterke kjærligheten til datteren, en følelse som gjør at hun ville gjort hva som helst for henne.

– Jeg tror at dersom hun hadde drept noen, så ville jeg sagt: «Jeg fikser det! Hvor vil du at jeg skal begrave liket?» Jeg ville ikke vært i tvil. Det er mer enn jeg kan si om noen andre i livet mitt, sier Kunis til Business Insider.

Tar med seg datteren på jobb

Skuespilleren forteller at hun har med seg lille Wyatt på jobb hver dag. 

– Jeg er så heldig, for jeg har kontor i kjelleren. Det kommer et punkt i livet hennes hvor all oppmerksomheten min ikke alltid kan gå til henne, sier hun.

Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært kjærester siden 2012, men de har kjent hverandre i en årrekke etter å ha spilt sammen i TV-serien «That 70's Show».