FESTGLAD OVERGRIPER: Den 29 år gamle prins Majed av Saudi-Arabia er siktet for en rekke grove overgrep.
FESTGLAD OVERGRIPER: Den 29 år gamle prins Majed av Saudi-Arabia er siktet for en rekke grove overgrep.

Saudi-prins siktet for prompeovergrep og homosextvang på narkofest

– Jeg er prins og jeg kan gjøre hva jeg vil! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prins Majed av Saudi-Arabia er siktet for en rekke overgrep mot tre kvinnelige ansatte i hans gigantiske herskapshus i Beverly Hills, California. 

Ifølge kvinnene tvang han dem til å se på mens han hadde sex med menn, kom med drapstrusler og tvang dem til å se på mens en assistent prompet han i fjeset, skriver det lokale nettstedet KTLA

Steinrik prins 

Den 29 år gamle mannen er sønn av den avdøde kong Abdullah av Saudi-Arabia, som gikk bort i vinter. Han er en av minst 35 barn, og har ingen formell rolle for kongedømmet. Men han har tilgang på en stor formue. 

De tre kvinnene, som alle er gift og har barn, hadde blitt leid inn for å jobbe i huset under prinsens USA-opphold i september. 

Den første dagen holdt prinsen en voldsom fest. Det var mange eskortekvinner til stede, og ifølge kvinnene et stort forbruk av kokain og narkotika.  

Fest hver dag 

Dagen etter var det samme leksa. Utpå natta skal han tatt tak i den ene kvinnen og krevde at hun skulle være ved siden av ham til en hver tid. Han ropte: «Jeg skal feste med deg i morgen også, og du skal gjøre alt jeg vil, ellers dreper jeg deg».  

Dagen etter skal han ha forsøkt å tisse på de tre ansatte. Han ble dratt unna av en assistent i siste liten. Da han fikk beskjed om å gi seg ropte han «jeg er prins og jeg gjør hva jeg vil».

De forsøkte å gjemme seg, men han løp etter dem og forsøkte å gi seg inntil en av kvinnene.  De fikk beskjed om at det var totalt uaktuelt at de forlot arbeidsplassen. Prinsen fikk hjelp av assistentene sine til å holde dem på stedet. Døra bla låst og de slapp ikke ut. 

Varslet politiet 

Prinsen truet da en av kvinnene og sa at hun skulle bli med opp i annen etasje. «Jeg skal få gjøre hva jeg vil med deg. Ellers kommer jeg til å drepe deg». Han lagde dyrelyder, mens han hisset seg mer og mer opp. 

De tre klarte til slutt å komme seg unna, men fikk ikke med seg eiendelene sine. De var derfor nødt til å vende tilbake.  

Da de kom tilbake dagen etter og sa til de andre assistentene at de ikke ville jobbe der lenger, ble de låst inne og fikk beskjed om at prinsen trengte «24 timers-service». De fikk beskjed om at de ikke fikk lov å gå noe sted. 

De forteller at de ble tvunget til å se prinsen bli befølt av en mannlig assistent, uten å få lov til å forlate rommet. Hun måtte også se på mens en av assistentene prompet prinsen i fjeset. De fikk tilbud om å slikke prinsens kropp, mot betaling. 

Til slutt fikk de varslet politiet, som fant en av kvinnene gråtende, full av blod. De pågrep prinsen på stedet. 

Statsadvokaten i Los Angeles har ifølge LA Times henlagt saken på bevisets stilling, men saken skal nå vurderes med lavere strafferamme og prinsen kan fortsatt risikere et år i fengsel og en saftig bot. Kvinnene har heller ikke mottatt lønn for tiden de var ansatt i huset til prinsen, og krever erstatning.