GJESTER SENKVELD: Justin Bieber er klar for Norge og Senkveld torsdag 29. oktober. Her er han avbildet på det amerikanske talkshowet Jimmy Fallon. FOTO: THEO WARGO/NBC
GJESTER SENKVELD: Justin Bieber er klar for Norge og Senkveld torsdag 29. oktober. Her er han avbildet på det amerikanske talkshowet Jimmy Fallon. FOTO: THEO WARGO/NBC

Ny Senkveld-konkurranse: Slik vinner du Bieber-billetter

Thomas og Harald ønsker innspill til hva de skal spørre superstjernen om når han gjester Oslo neste uke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Førstkommende torsdag kommer superstjerne og artist Justin Bieber (21) til Norge for å gjeste Senkveld og for å spille en eksklusiv minikonsert.

Nå gir Senkveld en fan mulighet til å vinne to billetter til konserten.

Det du må gjøre er å sende inn ditt forslag til hva programlederne Thomas Numme (45) og Harald Rønneberg (42) skal spørre sangeren om.

Send oss ett spørsmål du mener Senkveld bør stille ham innen mandag 26.oktober klokken 09.00.

For å være med i konkurransen om billettene må du sende spørsmålet til senkveldjustin@plan-b.no. 

Konkurranseregler:

For å vinne en billett må deltakerne være fylt 16 år eller være samregistrert med en voksen. Alle billetter vil utstedes i grupper på minimum 2 slik at yngre deltakere har muligheten til å komme i følge med en voksen.

Arrangementet har legitimasjonsplikt for å hindre videresalg av billetter. Registrering av personlig informasjon vil skje hos den partnere som utsteder de aktuelle billettene.

Senkveld eller TV 2 står ikke ansvarlig for evt. reise og opphold for deltakere.

Personer over 16 kan delta med mulighet for å vinne billett til seg selv og en ekstra.

Alle vinnere og deres reisefølge skal registreres med navn og får utstedt en personlig billett.

Alle vinnere må også legitimere seg på selve arrangementet for å sikre at billetter og deltaker stemmer over ens, samt at aldersreglementet overholdes.

Dersom det det blir endringer i reisefølget grunnet sykdom e.l. må deltakerene sørge for å registrere endringer samt nytt reisefølge hos den partneren som har utstedt billettene så fort endringen er bekreftet.

  • Se Senkveld med Thomas og Harald fredager klokken 22.15 på TV 2.