Fingerns syke TV-stunt gikk fullstendig galt

Thomas «Fingern» Gullestad skulle transplantere hår fra underlivet til barten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thomas «Fingern» Gullestad går helt i svart i onsdagens episode av «Dansken og Fingern – best i alt» på Max.

– Jeg fikk helt hetta, skalv som et aspeløv og ble j...... redd, sier Gullestad.

Fikk TV-straff

I serien konkurrerer han med Esben «Dansken» Selvig. Den som taper, må gjøre absolutt forferdelig ting. Straffen denne gangen var å transplantere hår fra underlivet og opp til barten og øyenbrynet.

– De henter ut hele hårsekker og setter det inn igjen. Dette gjør veldig vondt. Derfor trenger man bedøvelse, sier Fingern.

– Livredd

Men han hadde glemt en ting. Han har akutt sprøyteskrekk. Han kan bli hengt opp i kroker fra ryggen, han kan få støt gjennom kroppen og bli senket ned i avføring, men kommer noen med en sprøyte går det galt. 

– Jeg blir livredd, sier han.

For å ta bedøvelsen henter legen en liten sprøyte:

– Jeg blir dårlig bare av å snakke om det. Legen hadde en kort nål som han stakk rundt navlen med. Først stakk han ti stikk. Så spurte han om det gikk bra. Jeg følte meg redd. Han tok ti til. Jeg sa at jeg kom til å besvime. Men han tok fem stikk til, så ble jeg borte, sier Gullestad.

Full av frykt

Legen får øyeblikkelig tak i en oksygentank og får vekket Fingern:

–  Jeg var borte i 20 sekunder. Da jeg våknet, var jeg j...... redd. Jeg hadde frykt i øynene og visste ikke hvor jeg var.

Gullestad forklarer at han var svært sliten etter 70 dager med opptak:

– Etterpå var jeg kald. Jeg frøs og skalv, og fikk sjokolade og kake for å få opp blodsukkeret. Da jeg kom hjem, la jeg meg til å sove fire på ettermiddagen og våknet i klokken 11 dagen etter. Det var en traumatisk greie, sier programlederen.

Blir pappa

Thomas «Fingern» Gullestad, som er gift med Jenny Skavlan, er ikke redd for å påføre seg selv smerte. I programserien har han også simulert en fødsel, noe som er litt spesielt, ettersom han denne uken kunne fortelle at han og Jenny venter sitt første barn.

– Jenny har skjønt at det er vondt å føde etter at hun var med meg på TV-opptaket. Der ropte jeg så mye at det ikke var tvil om smertene, men jeg tror det er enda verre å føde i virkeligheten, sier Gullestad.

Og Fingern skal ikke bli mildere på TV fordi han er vordende far.

– Neida, jeg skal være like sprek som før. Jeg må jo ha litt film å vise til når barnet blir eldre. Men jeg skal ikke utsette meg selv for risiko.