Sportsnyhetene: To assists for Zucca i ny Rangers-seier

To assists for Zuccarello i ny Rangers-seier

Nå topper Mats Zuccarello Aasen den interne poengligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New York Rangers - Arizona Coyotes (4-1) - Madison Square Garden

Mats Zuccarello sto for to målgivende pasninger da New York Rangers halte i land en 4-1-seier over Arizona Coyotes på hjemmebane. Rangers topper Metropolitan Division med elleve poeng på åtte matcher.

Havnet under
Det var Arizona som sto for den første scoringen, da Klas Dahlbeck sendte pucken inn i Rangers-målet et kvarter ut i første periode. Midt i andre periode hadde Zuccarello kontakt med pucken før Chris Kreider utlignet til 1-1, som var resultatet da lagene gikk til den siste pausen i Madison Square Garden torsdag kveld.

I tredje omgang løsnet det litt mer for Rangers, og etter bare to og et halvt minutt la Kevin Hayes på til 2-1 med et backhandskudd. Nå var hjemmelaget i føringen for første gang. Mindre enn fire minutter senere var den norske høyrevingen igjen involvert i en scoring: denne gangen bidro han med en assist før Keith Yandle økte til 3-1 i overtall.

Leder poengligaen
Med to assists og fire scoringer leder Zuccarello Aasen den interne poengligaen til New York Rangers ett poeng foran Keith Yandle, Derek Stepan, Oscar Lindberg og J.T Miller i den interne poengligaen.

– Jeg er litt skuffet, egentlig. Det er jo målscorer jeg er, sier Zuccarello Aasen med et ironisk smil til Nettavisen.

– Jo, det er hyggelig, det, selv om det viktigste er at vi vinner. Det er hyggelig å bidra, men jeg legger ikke så mye i det etter åtte kamper, fortsetter Zuccarello Aasen.

Arizona tok ut keeperen i det siste minuttet, men i stedet for å klare å utnytte det til sin fordel, fikk bortelaget svi ytterligere da Rick Nash satte et skudd i det tomme Coyotes-målet og fastsatte sluttresultatet til 4-1. (©NTB)