Hjemløse Wesley hatet Manchester United. Så ringte Gary Neville

Nå har han fått et helt nytt syn på klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kl. 15.05 ser du Man. United-Man. City på TV 2 Sport Premium

Manchester (TV 2): Ryan Giggs og Gary Neville, som fra før eier Hotel Football i Manchester, er i gang med å bygge et nytt luksushotell i fotballbyen, men prosjektet har tatt en uventet vending.

Husokkupanter flyttet nemlig nylig inn i det nedlagte børsbygget Giggs og Neville har kjøpt for å bygge om til hotell, og de to United-legendene har ikke hatt hjerte til å kaste dem ut før den iskalde Manchester-vinteren.

– Entreprenørene kom hit en morgen, og jeg var sikker på at vi ble kastet ut, forteller Wesley Hall til TV 2.

– De ringte Gary Neville og ga meg telefonen. Han sa til meg at han ikke hadde noen problemer med å la oss bo der, og at vi kunne bli boende til februar, sier hjemløse Hall, som også jobber aktivt for å bedre rettighetene til husokkupanter i Manchester.

– Jeg begynte å gråte. Han kunne ha kastet oss ut, men velger å hjelpe oss. For en fyr!

Ifølge Hall har ikke Neville bare tilbudt dem tak og vegger, men også tilrettelagt for at de skal ha det best mulig.

– Han har fikset elektrisitet, vann og brannalarmer. Tre ganger i uken sørger han for at det blir levert mat hit fra Hotel Football. Han har vært helt fantastisk mot oss.

Hall, som har vært Burnley-supporter hele livet, har nå fått et nytt syn på klubben han vokste opp med å hate.

– Lillebroren min er United-supporter, og vi hadde United-tapet på vegger, i taket, på lamper... Over alt! Jeg hatet det når broren min gned inn at de hadde vunnet en kamp eller et trofé, minnes Hall.

– Så kommer jeg til Manchester, og en United-spiller gjør dette for oss. Jeg er for alltid Burnley-supporter, men jeg må innrømme, jeg elsker Gary! Tenk hvis flere fotballspillere i denne byen, eller i resten av verden, kunne ha gjort som ham. Da kunne vi ha gjort en stor forskjell i verden.