Jakten-André om TV-romansen: – Hun er vanskelig å komme inn på

Denne uken ble kortene snudd i Jakten på kjærligheten når det var bøndene sin tur til å besøke sine kjære på deres hjemmebane. André er fortsatt usikker på hvordan møtet gikk.

En uke er gått siden Else fortalte André at han var var den hun ønsket å bli bedre kjent med. 

Kortene snudd

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten var kortene snudd. Da var det Else sin tur til å besøke Andrés familie og venner, i Nittedal utenfor Oslo. Rollebyttet passet utmerket, forteller André:

– Jeg syntes det var kjempegøy at kortene ble snudd fordi hun hele tiden hadde full kontroll når vi gutta var på besøk hos henne. Og jeg har ingen problemer med å forstå at Else var litt nervøs i programmet, fordi jeg var ganske nervøs selv, da jeg var i hennes «verden» – og måtte møte hennes venner. Og så ble hun «grillet» under middagen av kompisen min, Kristian som er beryktet i verden for å være en løs kanon, forteller André.

Else og André i Jakten på kjærligheten 2015 FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2
Else og André i Jakten på kjærligheten 2015 FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2

Ville gjøre et godt inntrykk

Else innrømmer at det føltes litt rart å møte Andrés venner.

– Jeg var ganske nervøs for å møte familien og vennene hans, og det handler ganske enkelt om at jeg ville at de skulle få et godt inntrykk av meg. Folk har forskjellige oppfatninger av reality-serier på TV, og jeg var nervøs for om jeg hadde greid å gi et inntrykk av meg selv som et normalt oppegående menneske. Folk kan ha meninger om personer som stikker seg fram, og den greia der gjorde meg litt nervøs, forteller Else til TV 2.

Likte vennene til André

Else forteller at hun opplevde møtet med vennene til André som veldig hyggelig.

– Jeg opplevde at han hadde et veldig fint forhold til familie og venner, og at de var oppriktig interessert i å bli kjent med meg. De var også veldig opptatte av at André hadde det bra, og det å ha venner som bryr seg, vitner om at du har en god forankring i livet ditt. Det er en veldig god egenskap, forklarer Else.

Holder kortene tett

Likevel følte André at det ikke var så enkelt å komme under huden på Else da hun var på besøk hos ham.

– Hun er vanskelig å komme inn på og holder kortene tett til brystet, selv om det var litt enklere da hun var på besøk hos meg, enn da vi var en stor gruppe på gården henne med alle gutta rundt hele tiden, forteller André.

Åpner seg ikke lett

Else innrømmer at hun trenger litt tid.

– Det var en litt underlig opplevelse å reise hjem til noen for å treffe familie og venner når du bare har kjent dem noen få uker. Dessuten bruker jeg litt tid på å bli kjent med med folk – jeg åpner meg ikke opp for hvem som helst. Selv om jeg føler at jeg ble mye bedre kjent med André under besøket, har jeg ikke lett for å bare kaste meg ut i det, forklarer hun når TV 2 spør.

Må jobbe med det

André håper at de to får bedre kontakt når de snart skal ut på reise sammen.

– Vi får jobbe litt på det. Men det er ikke så enkelt når kameraene er der hele tiden, forteller Andre til TV 2.

– Fantastisk jente!

André forteller også at besøket til Else bare har forsterket det gode inntrykket han har hatt hele tiden.

– Ja. Else er en fantastisk jente. Hun er målrettet og engasjert i sine ting og det synes jeg er en veldig sjarmerende kvalitet. Else er suksessfull i alle ting hun foretar seg, og det er veldig god egenskap å være så fokusert og nå målene man har satt seg, forteller André til TV 2.

Jakten på kjærligheten kan du se hver mandag kl 20.00 på TV 2.