<span data-lab-font-icon="icon-play" class="lab-font-icon icon-play"> </span>Sportsnyhetene: De Bruyne reddet City på overtid

De Bruyne reddet City på overtid

Kevin De Bruynes vinnermål på overtid ga Manchester City en svært heldig 2-1-seier over Sevilla i Mesterligaen onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City - Sevilla 2-1

Belgieren fikk en pasning fra Yaya Touré og slo til med et venstrebeinsskudd mellom to motspillere på overtid.

– Selv om vi ikke gjorde vår beste kamp, jaget vi seier hele veien, og til slutt lyktes vi, sa De Bruyne etterpå.

Jevgen Konopljanka og hans lagkamerater i Sevilla hadde da herjet med hjemmelaget i to omganger og demonstrert at lag nummer 13 på tabellen i spansk La Liga iallfall onsdag var atskillig bedre enn lederlaget i Premier League.

Sevillas problem var at laget utnyttet sjansene dårlig, og De Bruyne utnyttet det til fulle da han ga City seieren og grep om andreplassen i gruppe D.

– Vi viste karakterstyrke i en veldig tett kamp. Vi hadde ingen spisser på benken, men det betalte seg å gi Touré frie tøyler, sa manager Manuel Pellegrini.

Konopljanka ga City-forsvaret trøbbel
Bortelaget hadde allerede hatt sju hjørnespark og et stolpetreff da Konopljanka ga laget ledelsen etter en halvtime. Vitolo kom fram på høyresiden og spilte ballen ut til ukraineren, som scoret kontrollert.

Konopljanka skapte stadig trøbbel for et hjemmeforsvar som viste store svakheter uten Vincent Kompany. City-manager Manuel Pellegrini har gjort et poeng av å vrake ham etter at Kompany mot City-sjefens vilje spilte for Belgia i EM-kvalifiseringen nylig. (©NTB)