Norske Talenter-semifinalist Carl (21) trekker seg

Se hvem som erstatter danseren kun to dager før direktesendingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bare to dager før sesongens andre semifinale, er det klart at popping-danser Carl Vaughns (21) trekker seg fra Norske Talenter.

For semifinalistene er det et krevende løp med både øvinger og livesendinger, og 21-åringen melder onsdag at han avslutter deltakelsen i talentkonkurransen.

– Det er private grunner til at jeg trekker meg, sier Carl til TV 2.

Får inn erstatter: – Trodde de tullet med oss!

Det blir likevel ni semifinalister som står på scenen i fredagens direktesending fra Lørenskog hus.

Som erstatter for Carl er The Monday People – bestående av Stine Aspebakken Linstad (31), Simen Gloppen (28), Sara Sandøy Askvik (29, Lars Martin Sundell (28), Hannah Bergh-Johnsen (28), Anne Kine Lien (28) og Anders Rydning (29) – tilbake i konkurransen. 

A capella-korgruppen trodde knapt sine egne ører da de fikk høre at de er med, til tross for at de fikk et «nei» på dommerutvelgelsen. 

– Jeg står oppført som kontaktperson og fikk telefonen. Jeg fortet meg og sende melding til alle. Vi ble kjempeglade! Vi trodde først at de tullet med oss, men det var jo sant! Det var en kjempehyggelig overraskelse som vi aldri trodde skulle skje, sier Simen Gloppen på telefon fra øvingslokalet. 

– Det er veldig god stemning. Og vi er veldig nervøse, fortsetter han. 

Opptrer for en halv million: – Det orker vi ikke tenke på!

Gloppen og resten av den sangglade gjengen tør knapt tenke på at de skal opptre foran en halv million TV-seere. 

– Det orker vi ikke tenke på, men det går sikkert bra. Vi må holde roen, så går det sikkert fint! Vi gleder oss! Vi øver akkurat nå. Vi møttes så fort vi kunne, og bruker hele kvelden på å forberede oss. Alle har fått fri fra jobb og lagt til rette for at dette skal funke. 

Og det er ingenting å si på vinnerambisjonene deres. 

– Nå går vi «all in» for å vinne!  Det hadde jo vært tidenes comeback å komme til finalen og så til topps. Vi håper vi får dommerne til å angre på at de sendte oss ut, sier Gloppen og ler. 

TV 2: – Synd at Carl trekker seg

Carl utdyper ikke grunnene til at han nå er ute av TV-programmet.

TV 2s Siv Aamot, som er programredaktør for Norske Talenter, innrømmer at kanalen synes det er leit at danseren ikke lenger skal opptre i fredagens program, men mener erstatteren som altså kommer inn er fullgod – og ikke minst sporty.

– Det er synd at Carl måtte trekke seg fra konkurransen, men sånt skjer. Vi ønsker ham lykke til med dansingen! Vi synes Monday People er sporty som stiller opp på så kort varsel og ønsker dem velkommen tilbake til Norske Talenter, kommenterer Aamot.

  • Se andre semifinale i Norske Talenter fredag klokken 19.30 på TV 2.