TILBAKE TIL MERSEYSIDE? Lazar Markovic kan bli hentet tilbake i januar. AFP PHOTO / IAN MACNICOL
TILBAKE TIL MERSEYSIDE? Lazar Markovic kan bli hentet tilbake i januar. AFP PHOTO / IAN MACNICOL

Fotballryktene: – Klopp har funnet spilleren som skal skyte Liverpool til Mesterligaen

Og Robin van Persie kan være på vei til Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet i januar nærmer seg. For noen klubber kan en vellykket signering i januar være forskjellen på nedrykk eller overlevelse, på Mesterliga-spill eller europaligaspill.

En klubb som sikter seg inn på topp fire er Liverpool. Jürgen Klopp har skapt en ny entusiasme rundt klubben som ennå ikke har vunnet Premier League. Tyskeren er på jakt etter en ny angriper som kan løfte klubben til nye høyder. Nå kan løsningen være nær (og billig). Klopp vurderer nemlig å hente Lazar Markovic tilbake fra lån i Fenerbahce.

Klopp er en stor beundrer av Markovic, som kom til Liverpool for rundt 200 millioner kroner i fjor sommer. På 23 Liverpool-kamper noterte spissen seg for tre mål, men under Klopps ledelse kan Markovic fort blomstre og bli verdensklasseangriperen Liverpool sårt trenger. Og kanskje kan han vise at han vil bli «en av de beste spillerne i Premier League».

Med Markovic på plass i januar vil Liverpool neppe savne Raheem Sterling. Agenten til Sterling har uttalt at 20-åringen trolig ville vært Liverpool-spiller om Klopp hadde tatt over i sommer.

Mens Liverpool ser ut til å skyte gullfuglen på overgangsmarkedet går det tyngre for Manchester United. Barcelona har ingen intensjoner om å selge Neymar, selv om Ezequiel Lavezzi skulle bli klar. Det skriver Daily Mirror.

En annen spiller som kan være på vei til Barcelona er Robin van Persie. Den katalanske storklubben skal speide på van Persie og fem Ajax-unggutter i torsdagens europaligaoppgjør, skriver Mundo Deportivo.

Chelsea har fått et lite oppsving med seier mot Aston Villa og poeng borte mot Dinamo Kiev. Klubben nærmer seg øver halvdel, men likevel vil José Mourinho styrke laget i januarvinduet. Ved å selge Juan Cuadrado til Juventus for 200 millioner kroner vil Mourinho få penger til å kjøpe nye spillere.

En av dem som kan komme inn portene på Stamford Bridge er Røde Stjerne-talentet Marko Grujic. Også Manchester United kikker på 19-åringen, skriver Daily Mail.

Bournemouth fikk ikke napp da de prøvde å hente Sunderland-spiss Jermain Defoe på lån i sommer. I januar vil de gjøre et nytt forsøk, skriver Daily Mirror.

Tottenham-spiller Erik Lamela har vært koblet til en rekke klubben, men nå sier kantspilleren at han aldri har hatt et ønske om å forlate klubben.