Her meier 68-åringen ned MC-føreren 

Svinger brått mot motorsyklisten - tilsynelatende med vilje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Videoen som er filmet av Eric Sanders og postet på Facebook er vond og se på.

En motorsyklist kjører forbi to personbiler ved Granbury, Texas. Mens den aksellererer forbi bil nummer to, hiver bilføreren bilen ut til venstre og treffer motorsyklisten.

Det ser ut som han gjør manøveren med vitende vilje. Sanders, som har hjelmkamera, konfronterer bilisten som siden er identifisert som 68 år gamle William Crum.

– Jeg bryr meg ikke, er sjåførens respons. Siden har han forklart at han ble stukket av et insekt. Eric Sanders/Facebook.
– Jeg bryr meg ikke, er sjåførens respons. Siden har han forklart at han ble stukket av et insekt. Eric Sanders/Facebook.

– Hva driver du med? Du kjørte på dem! sier Sanders

– Jeg bryr meg ikke, svarer Crum.

– Jeg har filmet det.

– Vel. Jeg bryr meg ikke, avviser Crum.

Crum har imidlertid kommet på bedre tanker etter politiet arresterte ham og siktet ham for to tilfeller av angrep med et dødelig våpen. 

FOTO: Hood Co. Sheriff's Office
FOTO: Hood Co. Sheriff's Office

– Jeg ønsker at jeg kunne ha det ugjort. Men det kan jeg ikke, sier han til News 8.

Han sier han ble bitt av et insekt i skrittet, noe som fikk ham til å svinge brått til venstre. Han sier han ikke ante at det var en motorsyklist der som forsøkte å gjøre en forbikjøring. 

– Jeg forsøkte ikke å treffe noen, det var en refleks, sier han. 

Heldigvis blir hverken motorsyklist eller passasjeren livstruende skadd, men den kvinnelige passasjeren ligger alvorlig skadd på sykehus.