Fotballryktene: – Hazard trykket «like» på Real Madrid-rykte 

Og Bob Bradley kan være på vei til fransk fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er litt over to måneder til overgangsvinduet åpner igjen. Det er travle tider for speidernettverket til Premier League-klubbene. En storsignering i januar kan fort være det som sender laget ditt inn i topp fire eller ut av nedrykksstriden.

Mandag kom det frem at Real Madrid ønsker Eden Hazard i sommer. Fremtiden til belgieren er uviss. Driblefanten ble plassert på benken mot Aston Villa. At han trykket «like» på en Instagram-post som koblet ham til Real Madrid er neppe noe José Mourinho setter spesielt stor pris på.

Pep Guardiolas kontrakt går ut i sommer. Spanjolen har vært koblet til Manchester City tidligere. Manchester Citys sportsdirektør Txiki Begiristain og Guardiola er gode kamerater. Duoen spilte i flere år sammen på Barcelonas midtbane, og det var Begiristain som var sportsdirektøren som valgte å satse på b-lagstrener Guardiola da Barca skulle ha en ny trener etter Frank Rijkaard. Nå kan deres veier krysses igjen. 

Guardiola har nemlig uttalt at det er kjedelig å bli i en klubb for lenge...

Juventus-topp Giuseppe Marotta hevder at klubben takket nei til et Liverpool-bud på Claudio Marchisio i det forrige overgangsvinduet. Han forteller også at Juventus har takket nei til flere bud på Paul Pogba.

Aston Villa vurderer å prøve seg på Swansea-manager Garry Monk hvis Tim Sherwood forsvinner ut portene på Villa Park. Det skriver Telegraph. Så spørs det om Monk vil gå til en klubb som trolig må kjempe om å unngå nedrykk.

Agenten til Arsenal-aktuelle Lorenzo Insigne sier at spissen ønsker å bli i Napoli livet ut. Så får vi se når pengene blir lagt på bordet.

Sunderland-manager Sam Allardyce røper at han ikke vil prøve å hente den tidligere West Ham- og Newcastle-midtbanespilleren Kevin Nolan. En spiss står øverst på ønskelisten til Allardyce.

Carlo Ancelotti forteller at han ikke ble kontaktet av Liverpool da klubben var på jakt etter ny manager. Med Jürgen Klopp på plass griner Liverpool-fansen neppe.

Tottenhams belgiske midtbanespiller Moussa Dembele vil ha en samtale om fremtiden med manager Mauricio Pochettino. Dembele er ikke fornøyd med at Eric Dier og Dele Alli har vært førstevalgene til Pochettino.

Stabæk-trener Bob Bradley kobles til den ledige jobben den franske klubben Le Havre. Bradley skal være svært fristet av tilbudet fra Frankrike, skriver det seriøse fotballmagasinet France Football.