Barcelonas Luis Suarez scorer på Rayo Vallecanos keeper Antonio Rodriguez i helga. Foto: Albert Gea, Reuters / NTB Scanpix
Barcelonas Luis Suarez scorer på Rayo Vallecanos keeper Antonio Rodriguez i helga. Foto: Albert Gea, Reuters / NTB Scanpix

Rekdal tror på Barcelona-seier

Kjetil Rekdal har plukket ut Barcelona på dagens oddskupong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

BATE - Barcelona (Champions League) H: 7,95 U: 4,75 B: 1,28
Etter at BATE tapte 1-4 borte for Bayer Leverkusen i den første kampen i gruppespillet, har laget gått fem kamper uten tap (4-1-0), inkludert 3-2-seieren over Roma her. Slo Vitebsk 2-0 borte i helga og topper serien hjemme ti poeng foran laget på andreplass. Har 5-2-0 på de sju siste hjemmekampene. Barcelona spilte 1-1 mot Roma borte i den første gruppespillkampen, men slo Leverkusen 2-1 hjemme i den andre. Har 3-0-2 på de siste fem kampene og kun 5-2-seieren over Rayo Vallecano i helga er vunnet med mer enn ett mål. Står med to strake bortetap, 1-2 for Sevilla og 1-4 for Celta Vigo nest sist. Barcelona slo BATE 9-0 over to kamper da lagene møttes i 2011 og får også tipset her, men vi dropper handikapspillet.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Brighton - Bristol City (Championship) H: 1,85 U: 3,20 B: 3,50 
Brighton leder Championship med 25 poeng, mens Bristol City ligger to poeng over nedrykksstreken med 10 poeng. Brighton er ubeseiret i ligaen med 7-4-0 og er det eneste ubeseirede laget i det engelske ligasystemet. Slo kriserammede Leeds 2-1 borte som førte til at Uwe Rösler mistet jobben som Leeds-manager. Spilte 1-1 hjemme mot Cardiff nest sist. Jamie Murphy er suspendert. City slo Nottingham Forest 2-0 hjemme sist, men det var lagets første seier på sju kamper (1-3-3). Har 1-2-3 borte i alle turneringer denne sesongen - de to uavgjortene har kommet i de to siste kampene. Brighton står med 3-1-0 mot Bristol City og har ikke sluppet inn mål i noen av kampene. Det lukter hjemmeseier her.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Pittsburgh Penguins - Florida Panthers (NHL) H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20 
Etter å ha startet sesongen med tre strake tap, har Penguins endelig fått fart i maskineriet og står med to strake seire. Sist vant dem 2-1 hjemme over Toronto, mens det ble 2-0 hjemme over Ottawa nest sist. Spiller sin fjerde hjemmekamp på rad i en rekke på fem. Møter Dallas her torsdag. Panthers har tre seire på sine fem kamper. Tapte 2-4 for Dallas hjemme sist, men slo Buffalo 3-2 samme sted nest sist. Har tapt for Philadelphia og vunnet over Carolina på borteis så langt. Det blir sannsynligvis en jevn kamp som Rekdal tror ender med hjemmeseier.

Her er Rekdals tirsdagskupong:
BATE - Barcelona B 1,28
Brighton - Bristol City H 1,85
Pittsburgh - Florida H 1,75
Totalodds: 4,14
Innleveringsfrist: Kl 20.40