BLIR FORELDRE: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad  på den røde løper ved premiere på filmen " Bølgen " på Colosseum. Nå blir de foreldre! Foto: Berit Roald / NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad på den røde løper ved premiere på filmen " Bølgen " på Colosseum. Nå blir de foreldre! Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Jenny Skavlan er gravid

Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan blir foreldre i april!

Kjendisparet Thomas «Fingern» Gullestad (33) og Jenny Skavlan (29) venter barn. Det bekrefter paret på Facebook og Instagram mandag. 

Begge to har lagt ut hvert sitt bilde av de to som har tatt en serie bilder i en fotoboks.

– Morro med fotoboks, men ekstra morro når man akkurat har funnet ut at man skal bli foreldre i april, skriver motekjendisen og skuespilleren Jenny Skavlan.

– En tryllekunstner har på magisk vis puttet et helt menneske i magen til Jenny. I april får vi møte han/henne, og vi gleder oss vilt, skriver DJ og Mitt Dansecrew-vinner Thomas Gullestad.

Er klare for ordspill

Skavlan gjør det også klart at hun og ektemannen, med kallenavnet «Fingern», er forberedt på alle ordspillene som vil følge av nyheten.

– Vi gleder oss enormt og er klare for alle ordspill på "lillefinger" som måtte komme, skriver Skavlan:

Lykkeønskningene strømmer inn

Kun minutter etter at Skavlan delte den gode nyheten, har postene allerede fått tusenvis av «likes» og lykkeønsninger fra fansen.

– Dette er noe av det fineste jeg har hørt i dag. Ungen deres blir svaret på perfekt, uten tvil, skriver en fan.

– Dere kommer til å bli fantastiske foreldre, skriver en annen.

I april 2014 ga kjendisparet hverandre sitt ja i Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, og Skavlan kom i en brudekjole som hun hadde designet selv. Paret har vært sammen siden 2008, og de forlovet seg for tre år siden. 

Verken Jenny Skavlan eller Thomas Gullestad har svart på TV 2s henvendelser mandag.