FORTVILELSE: Juventus har åpnet sesongen svakt og ligger på 14. plass (!) etter åtte kamper. For Paul Pogba (22) ble høsten ekstra tung da innbruddstyver tok seg inn i leiligheten hans.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
FORTVILELSE: Juventus har åpnet sesongen svakt og ligger på 14. plass (!) etter åtte kamper. For Paul Pogba (22) ble høsten ekstra tung da innbruddstyver tok seg inn i leiligheten hans.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO

Pogbas leilighet snudd på hodet mens han spilte storkamp

Franskmannen føyer seg inn i rekken av Serie A-stjerner som ranes mens de er på TV.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paul Pogba har hatt en skuffende sesongstart for Juventus og var heller ikke på sitt beste da Juventus spilte 0-0 mot Inter søndag kveld.

Etter kampen ventet en ny skuffelse for den franske superstjernen.

Mens han løp rundt på Giuseppe Meazza-gresset hadde nemlig innbruddstyver snudd leiligheten hans på hodet.

Frastjålet store verdier

Ifølge La Repubblica skal Paul Pogba ha oppdaget innbruddet da han kom hjem søndag kveld. 

Tyvene skal ha tatt seg inn gjennom et vindu på loftet. Ettersom alarmen ikke ble utløst, utelukker ikke etterforskerne at Pogba kan ha glemt å aktivere alarmanlegget før han dro til Milano.

Foruten å snu leiligheten på hodet, fikk tyvene med seg en rekke gullsmykker, en Rolex-klokke og masse designerklær.

Fra innbruddstyvenes ståsted virker fremgangsmåten – å bryte seg inn mens spilleren er på direktesendt TV – for god til at det ikke er blitt gjort før.

Og Paul Pogba er ganske riktig ikke alene om å ha opplevd det.

I godt selskap

Juventus-direktør Pavel Nedved ble i 2010 frastjålet nesten en halv million euro i verdisaker. Angriper Mirko Vucinic ble frastjålet klokken da han stoppet i et lyskryss. 

I Napoli har Federico Fernandez, Valon Behrami og Marek Hamsik alle kommet hjem fra kamp til innbrudd i hjemmet.

Også i Roma har problemene tidvis vært store. Ved juletider i 2014 brøt tyver seg inn hos Gervinho mens han var på ferie i hjemlandet. Lagkamerat Radja Nainggolan hadde bilen full av signerte drakter han skulle gi til syke barn, men den ble også tømt.

Verst av alt var det for Philippe Mexès, som i 2008 opplevde at ranere stakk av med bilen mens et av barna fortsatt satt i bilen. Heldigvis forlot tyvene bilen etter få minutter da de så at et barn satt i baksetet.

Mario Balotelli, Luis Muriel, Antonio Di Natale og Arturo Vidal er også blant de mange spillerne som har fått innbruddstyver på besøk mens de ikke var hjemme.