Herlovsen tvilsom før møtet med Mesterligavinneren 

LSK Kvinner trakk FFC Frankfurt i åttedelsfinalen i Mesterligaen og må muligens klare seg uten sin toppscorer i møtet med den regjerende mesteren. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oslo (TV 2 Sporten): LSK kvinner hadde maks uflaks under trekningen av åttedelsfinalene i kvinnenes Mesterliga mandag formiddag. 

Toppserie-vinneren fra Romerike møter nemlig FFC Frankfurt i åttedelsfinalene. 

- Vi har hele tiden sagt at vi har vært heldige med trekningen både i hjemlig cup og i mesterligaen frem til nå, så vi ventet vel egentlig bare på en storfisk, sier sportslig leder i LSK kvinner Simon Mefsin til TV 2 Sporten. 

Inspireres av Twente

Frankfurt vant fjorårets Mesterliga etter å ha slått Paris Saint-Germain 4-3 i finalen.

- De tyske lagene er sinnsykt gode og veldig jevne. De bytter omtrent på å vinne serien i Tyskland, fortsetter han. 

Mefsin sier at de likevel har tro på at de kan overraske den regjerende Mesterligavinneren. 

- Bayern München røk ut mot Twente i 1/16-finalen, og Twente er et lag som stiller i samme kategori som oss i LSK. Det er ingen tvil at vi ble inspirert av den bragden og det gir oss energi til å kline til mot Frankfurt, sier Mefsin. 

Romerikingene starter med hjemmekamp mot den regjerende mesteren 11. eller 12. november, før returoppgjøret i Tyskland spilles 18. eller 19. november. 

Herlovsen risikerer karantene

Men det er mer spenning i vente for Toppseriemesteren før den tid. Isabell Herlovsen pådro seg et rødt kort i første oppgjør mot Zürich i 1/16-finalen og venter på svar på hvor lang karantene hun vil få for utvisningen. 

- Vi har kommet med vårt tilsvar og forsøkt på en ydmyk måte å forklare hvorfor Isabell lot seg provosere i den situasjonen, sier Mefsin. 

- Vi har sendt med video av situasjonen i vårt tilsvar og håper at det vises forståelse for Isabells reaksjon. 

Mefsin har fått beskjed om at UEFA skal gå gjennom en mengde saker på en samling 22. oktober og at de vil få beskjed om Herlovsens mulige karantene rundt den datoen. 

- Jeg håper virkelig at hun blir klar til åttedelsfinalen, men jeg må innrømme at jeg ikke aner hva som kommer ut av dette, sier den sportslige lederen. 

- Jeg er redd for at hun får to kamper (har allerede sonet én, journ. anm.), og jeg blir fryktelig overrasket om hun får tre kamper. Det var en spontanreaksjon fra Isabells side og det var ikke en grov handling. Vi får håpe på det beste.