TIDLIGERE NOTORISK MÅLSCORER: Det eneste som renner inn i Premier League er pengene i Falcoas velfylte bankkonto.  FOTO: MONTASJE / NTB SCANPIX
TIDLIGERE NOTORISK MÅLSCORER: Det eneste som renner inn i Premier League er pengene i Falcoas velfylte bankkonto. FOTO: MONTASJE / NTB SCANPIX

Falcao har tjent 33 millioner kroner per Premier League-scoring

Men bestemoren mener han burde fått flere sjanser til å vise seg frem.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Radamel Falcao (29) var absolutt ingen suksess i Manchester United, og så langt er det ingenting som tyder på at han kommer til å bli det i Chelsea heller.

Hans Premier League-opphold har imidlertid vært en stor suksess for colombianerens lommebok. Ifølge Daily Mail har han så langt tjent 165 millioner kroner i løpet av tiden i Manchester og London.

Totalt har Falcao notert seg for fem scoringer i engelsk fotball. Fire for Manchester United og en for Chelsea. Det vil si at angriperen totalt har tjent utrolig 33 millioner kroner per mål.

Da han spilte for Porto og Atlético Madrid banket han inn mål på bestilling. 41 mål på 51 ligakamper for Porto, og 52 mål på 68 for Atlético.

Men etter den alvorlige kneskaden som gjorde at han gikk glipp av fotball-VM i Brasil har målsnittet aldri vært i nærheten.

Mot Aston Villa lørdag var ikke Falcao på benken engang, og ifølge Mirror skal han nå være så frustrert over mangelen på spilletid at han er klar for å forlate Chelsea i januar.

– Må vise ham tillit

29-åringen får nå støtte fra det man kan kalle ventet hold.

– Sannheten er at han har fått få muligheter til å spille. Først spilte han mye, men etter det er han blitt brukt veldig lite. På de ti eller 15 minuttene han blir gitt kan han ikke gjøre noe. Derfor er det veldig vanskelig for ham. Du må gi ham mer tid til å gjøre det han er best på, sier hans bestemor Dona Denis King Garcia til avisen El Universal i hjemlandet. Evening Standard har gjengitt intervjuet.

Falcaos bestemor mener Louis van Gaal og José Mourinho ikke har gitt ham den sjansen han fortjener.

– Etter skaden han pådro seg før VM i fjor har han forsøkt å komme tilbake, og han har spilt noen gode kamper. Men jeg mener også at trenerne han har spilt under ikke har vært tydelige nok. Du må vise tillit til ham, for det er den eneste måten han kan komme tilbake i gammel slag på, sier hun.