GRIS: Odd Nordstoga skal, enten han vil eller ikke, synge duett med Edel Hammersmark Gjervan i Operaen den 15. november. Foto: Scanpix/Espen Solli/TV 2
GRIS: Odd Nordstoga skal, enten han vil eller ikke, synge duett med Edel Hammersmark Gjervan i Operaen den 15. november. Foto: Scanpix/Espen Solli/TV 2

Dritseint-Edel skal synge grisevise i Operaen 

Under søndagens TV-auksjon donerte Odd Nordstoga bort en duett-opptreden – gjett hvem som vant grisebudet?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under søndagens TV-aksjon til inntekt for Regnskogfondet donerte musiker Odd Nordstoga bort en duett-opptreden, der vinneren av budet ville få muligheten til å framføre låten «Grisen» med ham i Operaen i Oslo 15. november.

Edel åpnet pungen

Dette ble for fristende for TV 2s talkshowdronning Edel Hammersmark Gjervan, i Henriette Steenstrups skikkelse, som fulgte sendingen hjemme i sofaen på Finnskogen. Hun bestemte seg for å åpne pungen, og endte opp med tilslaget etter et bud på kr 30.901.

Grisete duett

Dermed skal de to stå sammen på scenen på den norske Opera og synge duett i Oslo den 15. november.

– Jeg vil bare presisere at det ikke er viktig for meg å stå på scenen med han geitebukken, Odd Nordstoga, og synge om grisen. Dette handler bare om at min hjertevarme og raushet ikke kjenner noen grenser. De 30.900 kronene utgjør en enorm forskjell nede i regnskogen, som jeg er blitt så inderlig glad i, sier Edel til TV 2.

Må lide økonomisk

Edel innrømmer likevel at budet vil få økonomiske konsekvenser – men ikke for henne.

– Dette er kanskje mye penger for noen, men for meg er det lommerusk. Au-pairen min, Jan, må klare seg uten lønn et år, men det er tross alt et godt formål, sier Edel, som i kveldens «Dritseint med Edel» på TV 2 har sin egen innsamlingsaksjon til inntekt for Finnskogen.

Alt for en god sak

Selv om Odd Nordstoga for tiden er travelt opptatt med å forberede sin kommende norgesturne, har hans manager i Stageway, Sigve Prestnes likevel fått med seg nyheten om stuntet til Edel, og har følgende kommentar om saken til TV 2:

– Odd kan tåle mye for en god sak!

Dritseint med Edel kan du se hver mandag kl 22.40 på TV 2.