Farmen-deltakeren fikk bekymringsbrev hjemmefra

Etter flere uker isolert fra omverden, fikk deltakerne endelig livstegn fra venner og familie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en følelsesladet dag for deltakerne på Farmen da de fikk brev fra sine kjære hjemmefra. Flere tok til tårene, mens andre fikk seg en god latter.

– Mange lurer på hva Eilev driver med. Du er visst på Bali, leser Eilev Bjerkerud (27) høyt fra brevet som moren hans har skrevet, og ler godt i viten om at det har blitt hans dekkhistorie.

I klippet ovenfor får du flere smakebiter fra brevene, som ikke ble vist på TV.

Bekymringsbrev

Øystein Hetland (25) har også fått brev fra moren sin, som kan forsikre sønnen om at alt står bra til med de hjemme. Selv om hun ikke tviler på at Øystein har det bra på Farmen, er hun og brødrene Aleksander og Anders litt bekymret. 

– Hei Øystein. Jeg tenker masse på deg. Aleks, Anders og jeg bekymrer oss litt for at du ikke får nok mat. Men vi regner med at du opplever mye som du vil huske resten av livet, leser Øystein.

– Tror ikke mamma klarte å skrive

Silje Dahl (32) fra Tønsberg har blant annet fått fra foreldrene sine, men hun stusser fælt når det er lik håndskrift på to forskjellige brev.

– Pappa har skrevet to brev, så jeg lurer på om det er fordi at mamma ikke har klart det. For pappa har skrevet begge to, men det er to forskjellige, sier Silje.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.