FIKK HILSNER: Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger, Kevin Keegan og Alan Shearer har skrevet en hilsen til Kath Cassidy. Foto: Montasje/Scanpix/Nufc.co.uk.
FIKK HILSNER: Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger, Kevin Keegan og Alan Shearer har skrevet en hilsen til Kath Cassidy. Foto: Montasje/Scanpix/Nufc.co.uk.

Fotballstjerner og managere hyller Newcastles te-dame

Flere store managere og spillere hyller Newcastles pensjonerte te-dame.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Newcastle - Norwich på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo klokken 17:00!

Under søndagens oppgjør mellom Newcastle og Norwich blir en helt spesiell dame hedret. Kath Cassidy har servert te til Newcastles helter, motstandere og journalister i hele 52 år. Hun begynte sin karriere i klubben tilbake i 1963 og går under navnet «te-damen».

Nå i en alder av 88 pensjonerer Cassidy seg. Sir Bobby Robson, Alan Shearer, Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson er noen av dem som har fått servering av 88-åringen, som er kjent for sitt gode humør.

I den forbindelse har flere prominente fotballspillere og managere sendt sin hilsen til den nå pensjonerte te-damen. Se bare på dette:

– Kjære Kath. Jeg forstår at du nå pensjonerer deg etter over 50 års tjeneste i Newcastle. På vegne av alle i Arsenal, sender vi deg de beste ønskene for din pensjonisttilværelse. Din lojalitet og engasjement er er helt utrolig og blir anerkjent av flere innen fotballen, skriver Arsenal-manager Arsene Wenger på Newcastles hjemmeside.

– Nyt pensjonisttilværelsen Kath. Å servere te til media kan ikke være en enkel jobb, så du fortjener en lang og god pensjonisttilværelse, skriver en annen pensjonist, nemlig tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson.

Men det er ikke bare motstanderne som har satt pris på Cassidys tilstedeværelse.

– Takk, Kath. Alle vet at det er to ting som utgjør en fotballklubb. Fansen og te-damen, og vi har hatt det beste på begge deler. Alltid var det noen vennlige ord og et smil. Det vil ikke bli det samme uten deg. Lykke til som pensjonist, skriver Newcastle-legenden Alan Shearer.

– Kath, tusen takk for måten du så etter meg under min tid på St. James Park. Spillere og managere kan erstatter, men du er uerstattelig. Nyt pensjonistlivet, skriver Kevin Keegan.

Også Peter Beardsley, Alan Pardew, Chris Hughton og nåværende Newcastle-manager Steve McClaren har skrevet en hilsen til Cassidy.