Tenåringer pågrepet for voldtekt av to-åring i India

Fem menn er pågrepet, to av dem tenåringer, etter to barnevoldtekter som har rystet India.

Fem personer er pågrepet etter at to små barn er voldtatt i den indiske hovedstaden. Politiet jakter på flere gjerningsmenn.  FOTO: REUTERS / REUTERS
Fem personer er pågrepet etter at to små barn er voldtatt i den indiske hovedstaden. Politiet jakter på flere gjerningsmenn. FOTO: REUTERS / REUTERS

To indiske småjenter på to og et halvt og fem år ble ofre for massevoldtekter i New Delhi natt til lørdag.

Søndag opplyste indisk politi at to tenåringer var pågrepet, mistenkt for å stå bak bortføringen og voldtekten av en jente på to og et halvt år.

Den lille jenta ble bortført under en religiøs feiring, og deretter etterlatt blødende i en park. Ifølge politiet var den lille jenta voldtatt.

Indisk politi har også pågrepet tre menn i forbindelse med bortføringen og voldtekten av en fem år gammel jente i en annen del av den indiske hovedstaden natt til lørdag.

Voldtektene skjer bare en uke etter at en fire år gammel jente ble funnet voldtatt og alvorlig skadet ved et jernbanespor i Dehli.

Overgrepene har vekket raseri i den indiske hovedstaden. Myndighetene blir anklaget for å ha mislyktes i å beskytte kvinner og barn.

Ifølge et statlig krimregister ble mer enn 2000 jenter og kvinner voldtatt i New Delhi i 2014. 

(TV 2/ NTB)

Mer innhold fra TV 2