Derby Countys Tom Ince jubler for scoring mot Milton Keynes. FOTO: NICK POTTS / NTB SCANPIX
Derby Countys Tom Ince jubler for scoring mot Milton Keynes. FOTO: NICK POTTS / NTB SCANPIX

– Må vise at vi mener alvor

Med Tom Ince tilbake i storform, øyner Derby muligheten til å legge press på topplagene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Derby – Wolverhampton søndag klokken 14.15 på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Sumo!

Nyansatte Paul Clement fikk en blytung start som Derby-manager og sto uten seier på de fem første ligakampene. Nå står de uten tap på de fem siste, hvorav fire er vunnet, og slår de Wolverhampton i dag, er de med i toppen for fullt.

Derbys gode form har sammenfalt med at Tom Ince også virkelig har funnet storformen. Ince har scoret i samtlige av sine tre siste kamper for klubben.

– La oss vise at vi mener alvor, er beskjeden fra den driblesterke kantspilleren på Derbys hjemmesider.

– Vi hadde ikke en spesielt bra start, men vi visste vi kunne snu det. Nå har vi hatt noen veldig gode kamper, men vi kan ikke regne med å spille ut enhver motstander. I denne divisjonen må en krige også. Det handler om resultater, og de får vi for tiden, fortsetter Ince.

– Mot Wolves må vi sørge for at vi er på hugget fra start. Jeg tror Wolves kommer til å være med å utfordre i toppen denne sesongen, så det er viktig at vi viser at vi mener business.

Kampen mot Wolverhampton er den første av seks kamper på tre uker for Derby. I tur og orden skal Clements menn møte Blackburn, Huddersfield, Rotherham, Queens Park Rangers og Nottingham Forest, og manageren har planene klare.

– Vi har tatt 13 poeng på våre fem siste ligakamper. Målet er å samle enda flere på de neste seks, sa han på pressekonferansen før kampen.

En av de største utfordringene står på motsatt banehalvdel i dag. Wolves kommer fra to meget sterke 3-0-seirer mot Fulham og Huddersfield. Og Kenny Jackett ønsker å fortsette. Før denne kampen ligger de to poeng bak Derby. Taper de, blir det en liten luke opp til lagene på play off, mens seier vil sørge for at de har full kontakt med topplagene.

– Det er to gode lag, og jeg er sikker på at det blir en god kamp. Men vårt fokus ligger på oss selv. Vi kan ikke prate opp motstanderen til noe de ikke er. Å stoppe å spille vårt eget spill, er det samme som å gi opp å gi motstanderen problemer, sier Wolves-manageren til klubbens hjemmesider.

– Vi lengter etter disse kampene, og vi ønsker å slå topplagene, slår han fast.

Forrige sesong røk hans Wolverhampton på et femmålstap. Det sitter fremdeles i.

– Det smerter fortsatt, slår Jackett fast.

Han er overrasket over at de spiller i samme divisjon som Derby også denne sesongen.

– Da vi møtte dem forrige sesong, virket det som vi spilte mot mesteren. De var det beste laget frem til februar. Det er ennå tidlig, men slik det ser ut nå, ser det ut til at de vil være i toppen igjen, mener Jackett.

Det er kun én kamp i Premier League i dag, det betyr fullt fokus på Championship og kampen mellom Derby og Wolverhampton som har avspark kl. 14.15, og som er ferdig i god tid før kampen på St. James’ Park.