Gro-Helen er ute av Skal vi danse for andre gang

Gro-Helen Tørum måtte forlate konkurransen etter danseduell mot PelleK. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag ble sjaman og TV-personlighet Gro-Helen Tørum (52) sendt hjem fra Skal vi danse for andre gang.

Hun havnet i duell med PelleK, og til slutt var det Gro-Helen og dansepartneren Ivo Havránek som fikk færrest stemmer av seerne. 

For en måned siden var Gro-Helen den tredje deltakeren som ble stemt ut av Skal vi danse. Men da Christopher Mørch Husby (25) trakk seg for én og en halv uke siden, kom hun tilbake i konkurransen 

Smerter i hoftene

Denne uken har Gro-Helen slitt med smerter i hoften. Hun hadde så vondt at hun valgte å ikke danse en gang til, da hun havnet i duell. Da resultatet var klart, innrømte hun at det skal bli greit å hvile kroppen nå.

– Jeg gleder meg litt til å ha fri i morgen. Det har vært et eventyr å være med på, men jeg begynner å kjenne på slitasje, sa Gro-Helen.

– Takk for dansen, Ivo. Jeg har hatt det helt fantastisk, la hun til.

Lunkne tilbakemeldinger

Dommerne var ikke helt fornøyde med Gro-Helen og Ivos cha cha cha i kveld.

– Jeg synes du gjør en grei fremføring. Du har lært deg trinnene bra, og jeg ser antydning til hoftebevegelser. Men jeg savner den tydeligheten som er i cha cha cha, sa Merete.

– Du er veldig sjarmerende. Men i dansen så mangler det litt, sa Mona.

– Vi savner at holdningen din er fast. I cha cha cha skal det være strake ben og skarpe hofter. Du leverer forholdsvis greit, men ikke helt topp for meg i dag, sa Trine.

Disse fem dansekjendisene er videre i konkurransen: Programleder Katarina Flatland (25), eventyrer Samuel Massie (22), artist Adelén (18), artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) og YouTube-stjerne PelleK (28).