Fotballryktene: – Van Gaal vil hente urolig Messi

Mens tysk forsvarsspiller frir til Liverpool og Jürgen Klopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er det lørdag.

Det betyr at klubbfotballen endelig ruller igjen etter landslagspausen. Nå er det klart for nok en helg der enkelte managere skal rive seg i håret over enkelte spilleres elendige prestasjoner eller hylle dem for gode prestasjoner.

Kanskje det er nettopp denne helgen managere finner ut at de må forsterke stallen? Eller kvitte seg med en spiller?

Vi har tatt en titt på hva som rører seg på ryktebørsen lørdag.

Manchester United har vært flink til å bruke pundsedler de siste årene. Med en litt urolig Lionel Messi skal Louis van Gaal håpe på å kunne overtale spilleren til å komme til Old Trafford. Ifølge Cope skal argentineren vurdere et klubbskifte på grunn av skattetrøbbel og mediadekningen.

Se Lionel Messis utrolig dribleraid øverst i saken!

Jürgen Klopp er nok interessert i å få på plass noen nye spillere i januar og en liten titt på stallen forteller ham nok at forsvaret bør prioriteres høyt. Til den tyske avisen Bild, gjengitt av The Mirror, hinter Schalke-forsvareren Benedikt Howedes om at han kanskje er på vei inn dørene til Anfield.

– Å flytte utenlands begeistrer meg. England ville selvfølgelig være en interessant destinasjon, sier tyskeren, før han skryter av Liverpool. Så gjenstår det å se om Liverpool lar seg lokke av Howedes' frieri.

Everton møter Manchester United lørdag og i den forbindelse kommer Everton-manager Roberto Martinez med en liten avsløring. Ifølge Daily Mail skal Martinez ha prøvd å hente Anthony Martial i januarvinduet 2014 etter anbefaling fra sjefsspeider Kevin Reeves. Men Monaco var ikke interessert i å selge spilleren, og Everton endte opp med Lacina Traore på lån.

Kanskje lykkes Martinez bedre i det kommende januarvinduet? Ifølge Liverpool Echo skal Andriy Yarmolenko fortsatt være interessert i en overgang til Everton i vinter, selv om spilleren har signert en ny femårskontrakt med Dynamo Kiev. Men selv om hans agent forteller at spilleren selv fortsatt ønsker en overgang er det usikkert om Everton fortsatt er interessert i spilleren etter at sommerens overgang kollapset.

Watfords Odion Ighalo, som tidligere har spilt i Lyn, drømmer om å kunne gjenforenes med Alexis Sanchez. De to var lagkamerater under tiden i Udinese og det er i et stort intervju i forkant av Watfords møte med Arsenal at Ighalo uttrykker ønsket. Arsene Wenger er på spissjakt, men det spørs om franskmannen lar seg imponere av den tidligere Lyn-spillerens kvaliteter.

Leicesters James Vardy er nok en spillere flere har på blokken etter godt spill over lengre tid. Men nå varsler manager Claudio Ranieri at spissen blir en dyr mann om noen ønsker å hente ham. Ifølge The Mirror varsler han eierne om at de er nødt til å holde ut og vente på et megabud for spilleren om de skal selge ham i vinter. 

Frank Lampard blir neppe å se i Premier League igjen. Etter overgengen til MLS-klubben New York City ble Chelsea-legenden lånt ut til Manchester City. Nå skriver London Evening Standard at Lampard utelukker et utlån til en Premier League-klubb. Han vil heller hvile for å være klar til neste sesong med MLS-laget sitt.