Stabæks Luc Kassi har scoret 1-0 til Stabæk, Ernest Asante er med på jubelen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Stabæks Luc Kassi har scoret 1-0 til Stabæk, Ernest Asante er med på jubelen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sjekk Rekdals herlige oddstrippel!

To kamper fra Premier League og én kamp fra Tippeligaen velges av Kjetil Rekdal lørdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

Man City – Bournemouth (handikap 0-1)(Premier League) H: 1,80 U: 3,70 B: 2,85
City virket uovervinnelige før dem gikk på en smell hjemme for West Ha,. Tapte så neste seriekamp 1-4 borte for Tottenham. Slo tilbake med et smell sist der dem snudde 0-1 til 6-1-seier over Newcastle, og slo også Borussia MG 2-1 borte nest sist. Vant sju strake hjemme i serien sist sesong og har tre seire på fire kamper (3-0-1) så langt i år. Har 12-3 i målforskjell, men to av disse kom i tapet for West Ham. Sergio Aguero ble skadet på landslagsoppdrag, mens David Silva og Aleksandar Kolarov fortsatt er ute. Bournemouth står med 2-2-4 så langt i serien og har kun vunnet over West Ham (4-3 borte) og Sunderland (2-0 hjemme). Spilte 1-1 hjemme mot Watford sist og tapte 1-2 borte for Stoke nest sist. Sliter med skader og har denne uka også fått kaptein Tommy Elphick skadet ut året. Alt tyder på en komfortabel hjemmeseier her.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Stabæk – Aalesund (Tippeligaen) H: 1,45 U: 4,10 B: 5,65
Med Strømsgodset seier over Odd fredag bør Stabæk vinne for å sikre andreplassen. Ligger nå ett poeng foran Godset da men en kamp til gode. Står med tre strake seire i serien kun avbrutt av det bitre 2-3-tapet for Rosenborg i cupen tredje sist. Slo Molde 1-0 hjemme nest sist og Mjøndalen 4-1 borte før pausen. Er veldig gode hjemme med 10-1-2 hvor tapene kom for Rosenborg og Odd. Aalesund ligger på 10. plass og har ingenting å spille om. Det er 12 poeng ned til kvaliken og 16 poeng opp til fjerdeplassen som kan gi europacup. Snudde 0-1 til 2-1 i sluttminuttene hjemme over Sandefjord sist, men hadde tre kamper uten seier før det (0-1-2). Har ikke vunnet borte siden 10. mai og står med 0-2-8 på de ti kampene etter det. Spilte riktignok 1-1 borte mot Tromsø sist, men skal få det alt for tøft her. Klink H.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Watford – Arsenal (Premier League) H: 5,50 U: 3,75 B: 1,50
Watford ligger på 12. plass med ti poeng, mens Arsenal ligger på andreplass med 16 poeng. Watford spilte 1-1 borte mot Bournemouth sist, men tapte 0-1 hjemme for Crystal Palace nest sist. Har bare vunnet én hjemmekamp denne sesongen (1-2-1) og det var 1-0 over Swansea. Jose Manuel Jurado, Joel Ekstrand og Tommie Hoban er alle ute. Arsenal rundspilte Manchester United hjemme sist og vant 3-0. Tapte 2-3 hjemme for Olympiakos i Champions League kampen før, men slo både Leicester (5-2 borte) og Tottenham (2-1 borte i ligacupen) før det. Har 4-0-2 borte i alle turneringer. Har en del skader, mens Alexis Sanchez og Laurent Koscielny er usikre. Spiller Arsenal i nærheten av hva dem gjorde mot United blir dette tre lette poeng. Problemet til Arsenal tidligere sesonger har vært at dem har snublet i kamper som denne, men får likevel tipset her.

Her er Rekdals lørdagskupong:
Man City – Bournemouth (0-1) H:
Stabæk – Aalesund H 1,45
Watford – Arsenal B 1,50
Totalodds: 3,92
Innleveringsfrist: Kl 15.55