Lallana til TV 2: – Klopp har en stor og god personlighet

Liverpool-spilleren gleder seg til å samarbeide med sin nye sjef.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er Jürgen Klopp-feber i Liverpool, og i byen har det vært noen elleville dager etter at tyskeren ankom byen.

TV 2 møtte denne uken Adam Lallana (27), som gleder seg til å jobbe med sin nye sjef.

– Det er veldig spennende. Han virker som en god mann, og en god manager. Jeg ser frem til å jobbe med ham, sier Liverpool-spilleren.

Se intervjuet i videovinduet over!

– En stor og god personlighet

Karismatiske Klopp proklamerte kjapt at han i motsetning til José «the special one» Mourinho var «the normal one». Den kjøper Lallana lett.

– Ja, jeg har snakket med ham og møtt ham, og han virker veldig normal. Han har en stor og god personlighet, og derfor er det attraktivt for spillere å jobbe med ham. Han har et stort navn og har gjort det godt i Dortmund. Det gjør fansen oppspilt. Forhåpentligvis får han et godt forhold til meg og resten av spillerne, sier 27-åringen, som håper at tyskerens spillestil vil passe ham godt.

– Det er ingen hemmelighet at ønsker å spille med stor intensitet. Forhåpentligvis kan jeg passe inn i det.

– Tror du vi får se et nytt og forbedret Liverpool snart?

– Jeg er sikker på at han vil sette stempel på laget med sin egen filosofi, men det tar tid. Du ser det sikkert ikke over natt, alt til Tottenham-kampen, men jo flere kamper vi spiller jo mer vil du se av hans lag, sier Lallana.

Ikke fått ut potensialet

Selv mener midtbanespilleren at han er blitt satt tilbake av sine mange skader, og at man fremdeles ikke har sett det beste av ham i Liverpool-drakten.

– Ikke ennå, nei. Jeg vil gjerne være skadefri resten av sesongen og gi alt for klubben. Forhåpentligvis vil jeg gjøre det veldig bra under denne manageren, sier den tidligere Southampton-spilleren.