PÅ PREMIERE: Lady Gaga på premieren av TV-serien «American Horror Story» i Los Angeles nylig. Foto: Scanpix.
PÅ PREMIERE: Lady Gaga på premieren av TV-serien «American Horror Story» i Los Angeles nylig. Foto: Scanpix.

Lady Gaga (29) lider av dyp depresjon og angst

«Poker Face»-stjernen vant tittelen som årets kvinne i Billboard, og åpner seg i magasinet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den talentfulle musikeren bak artistnavnet Lady Gaga, har skapt hits man sent vil glemme. 

Vil hjelpe andre

Men tross i en lysende popkarriere, stråler ikke lykken for Stefani Joanne Angelina Germanotta, som hun egentlig heter.

I et nytt intervju med magasinet Billboard, åpner Lady Gaga seg om den hverdagslige kampen mot angst og depresjon. Hun prater åpent om temaet for å hjelpe andre som sliter.

– Det handler om måten vi er på nå, med mobilene våre. Mennesker ser ikke på hverandre og er ikke tilstede i øyeblikket, sier 29-åringen til magasinet.

Hun er årets kvinne

Nylig vant artisten den prestisjetunge prisen for årets kvinne, kåret av nettopp Billboard. I fjor stakk Taylor Swift (25) av med seieren.

Lady Gaga gikk til topps på hitlistene med låten «Till It Happens To You», som omhandler overgrep. 29-åringen ble selv seksuelt misbrukt for ti år siden, og har også vært åpen om denne hendelsen.

– Jeg har slitt med depresjon og angst hele mitt liv. Jeg sliter fortsatt med dette hver eneste dag. Jeg vil bare at barn skal vite at følelsene de har som mennesker er normale. Vi ble født slik, sier hun videre i intervjuet.

Dypt deprimert

Dette er en av flere uttalelser Lady Gaga har hatt om temaet. I 2013 åpnet hun seg for Harpers Bazaar, og fortalte hvor langt nede hun faktisk var.

– Jeg kunne ikke engang føle mitt eget hjerte slå. Jeg var sint, kynisk og hadde en dyp tristhet, som et anker slepende etter meg hvor enn jeg gikk.