Zucca og Rangers fikk juling mot Canadiens

New York Rangers med to strake tap etter en glimrende sesongstart.

TØFFE TAK: Devante Smith-Pelly takler med Mats Zuccarello Aasen i nattens kamp. FOTO: GRAHAM HUGHES /

Mats Zuccarello og hans lagkamerater i New York Rangers gikk på et nytt tap torsdag og måtte reise målløse hjem fra Montreal. Montreal Canadiens ble for sterke og vant 3-0 hjemme i Bell Centre.

Det har ikke vært noen god uke for Rangers, som også tapte hjemme tirsdag. Det skjedde etter at laget hadde fått en knallstart på sesongen med tre strake seire.

I tirsdagens kamp mot Winnipeg Jets scoret Mats Zuccarello Rangers eneste mål, og sitt tredje for sesongen. Sesongstarten er den beste noen gang for den 28 år gamle nordmannen.

Torsdag klarte verken Zucca eller noen av hans lagkamerater å putte pucken i mål. Etter en målløs første periode kom kampens første scoring snaut ni minutter ut i andre periode ved tsjekkiske Tomas Fleischmann. Canadierne sikret seieren mot slutten av tredje periode med to mål i løpet av halvannet minutt. (©NTB)