MISTENKELIG DØDSFALL: 25 år gamle Ingebjørg Skråmestø ble funnet død 5. mars. To menn er pågrepet og siktet for for drap og medvirkning til drap. FOTO: PRIVAT
MISTENKELIG DØDSFALL: 25 år gamle Ingebjørg Skråmestø ble funnet død 5. mars. To menn er pågrepet og siktet for for drap og medvirkning til drap. FOTO: PRIVAT

Nok en mann pågrepet for drap på Ingebjørg (25)

Ingebjørg Skråmestø skal ha fortalt sin mor at hun var redd kort tid før hun ble funnet død. Mannen som ble pågrepet fredag ble ikke fengslet av Bergen tingrett. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Hordaland politidistrikt har pågrepet og siktet en 33 år gammel mann fra Bergen for medvirkning til drap i saken på Bønes, sier politiinspektør Tore Salvesen i en pressemelding.

Bergen tingrett fengslet torsdag en 63 år gammel mann fra Bergen. Han er siktet for drap, etter at 25 år gamle Skråmestø ble funnet død i mannens leilighet.

Den unge kvinnen etterlot seg et lite barn da hun døde. Barnet bor nå hos sine besteforeldre.

Fredag ble 33-åringen løslatt av Bergen tingrett. Retten fant at det var grunnlag for mistanke, men at mistankegrunnlaget ikke var sterkt nok. 

Etterforskning siden mars

Det var VG som først meldte om pågripelsen av 33-åringen.

Politiet fattet mistanke ved det som ble meldt inn som et overdosedødsfall, da en patrulje rykket ut til den siktedes leilighet 5. mars i år.

– Det er etterforskingen som har pågått siden 5. mars, som ga grunnlag for pågripelse av den 33 år gamle mannen, opplyser Salvesen.

Følte seg ikke trygg

33-åringen ble fremstilt for fengsling fredag, men ble altså ikke fengslet.

Bistandsadvokat for kvinnens pårørende, Bjarte Aarlie, sier navnet på den siktede 33-åringen var nytt for avdødes mor.

– Hun ble kjent med pågripelsen torsdag, da han ble pågrepet. Jeg har presentert henne for navnet hans, og det var ukjent for henne. Men hun er ikke overrasket over at flere er pågrepet, sier Aarlie til TV 2.

– Datteren hadde uttrykt at hun var bekymret. Hun var ikke klar på nøyaktig hvorfor, men hun har fortalt enkelte ting som moren kan sette i sammenheng i dag. Det er ofte lettere å sette brikkene sammen etter at du har sett fasiten, sier Aarlie.