Fotballryktene: – Arsenal vil hente Real Madrid-spiller 

Og en målmaskin melder seg til tjeneste for Premier League-klubbene. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi starter i USA. Den spanske målmaskinen David Villa melder seg til tjeneste for klubbene i Premier League etter at New York City ikke tok seg til sluttspillet i MLS. 

33-åringen er nå ledig for utlån frem til mars og det skal ikke stå på tilbud, ifølge ham selv. 

– Jeg får telefoner fra klubber hele tiden etter at det ble matematisk umulig for oss å komme til sluttspillet, sier han ifølge Daily Mail. 

Den tidligere Barcelona- og Atlético Madrid-spilleren er tidenes toppscorer for det spanske landslaget med sine 59 mål på 97 landskamper og vil nok være en positiv tilvekst i enhver Premier League-tropp. 

I Liverpool fortsetter Jürgen Klopp i sin nye tilværelse som Liverpool-trener.  Mandag meldte  Daily Mirror at Ruben Neves skal være høyt oppe på tyskerens ønskeliste og at han har sendt ut speidere for å følge med på unggutten. Torsdag skriver Daily Mirror  at portugiserens agent, Jorge Mendes, har blitt kontaktet av Liverpool og at det kan dreie seg om en avtale som kan gjøre Neves til den best betalte tenåringen i verden. 

18 år gamle Neves er defensiv midtbanespiller og Klopp skal ha hatt Porto-spilleren på radaren også fra tiden i Borussia Dortmund.

Klopp skal også ha sett seg ut Inter Milan-forsvareren Andrea Ranocchia, ifølge Gazetta Dello Sport. 27-åringen sliter med å få spilletid i Inter og kan bli en rimelig investering for Liverpool i januar.  

Onsdag kom meldingen om at Real Madrid ønsker å hente Alexis Sanchez fra Arsenal  i en avtale som er verdt 462 millioner kroner, pluss Denis Cheryshev motsatt vei. Chileneren på sin side, hevder at han ikke ønsker å forlate Arsenal.

– Jeg trives veldig godt i Arsenal. Jeg tenker ikke på å forlate klubben, sier han ifølge Daily Star

Meldingen fra Sanchez blir nok godt mottatt av Arsene Wenger, som nå ønsker å hente  Jese Rodriguez fra Real Madrid i januar. Jesé står bare bokført med tre kamper så langt i La Liga og The Gunners ønsker å gi angriperen en hjelpende hånd med å komme seg vekk fra Santiago Bernabeu.  

– Han trenger mer spilletid. Det er den beste måten for ham å holde motet oppe, sier hans agent Gines Carvajal til Marca ifølge  The Mirror. 

London-klubben har også sjekket ut hvor mye det vil koste å hente Alexandre Pato fra Corinthians. Pato er på lån til Sao Paolo, en avtale som går ut ved årsskiftet.  Den brasilianske klubbens fotballdirektør, Eduardo Ferreira,  sier til Globo Esporte at det vil koste rundt 231 millioner kroner å kjøpe den brasilianske angriperen.  

– Dersom en klubb tilbyr oss 18,5 millioner pund, lar vi ham gå- Hvis ikke returnerer han til oss i januar, sier Ferreira.  

Manchester Uniteds tenåringssensasjon Anthony Martial kunne endt opp i Chelsea. Det har tidligere vært kjent at 19-åringen vraket London-klubben til fordel for de røde djevlene. 

Nå skriver franske CanalPlus at Chelsea tilbød Monaco mer penger enn United, men at Martial drømte om en overgang til United og takket dermed nei.  

Den totale overgangssummen for Martial kan stige til vanvittige 733 millioner kroner basert på ulike klausuler i avtalen mellom Monaco og Manchester United.

En som kan forsvinne fra Manchester United er unggutten James Wilson. Ifølge Daily Mail har Louis van Gaal gitt tillatelse til at Ronny Deila og Celtic kan låne 19-åringen fra januar.  Wilson har kun spilt åtte Premier League-minutter så langt denne sesongen.