BEKLAGER: Stephen Curry ber om unnskyldning for at Golden State Warriors vant NBA forrige sesong.   Ezra Shaw/Getty Images/AFP
BEKLAGER: Stephen Curry ber om unnskyldning for at Golden State Warriors vant NBA forrige sesong. Ezra Shaw/Getty Images/AFP

Ber om unnskyldning fordi de vant

Stephen Curry er lei av motstandernes sutring. Nå beklager han at Golden State Warriors vant NBA.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Golden State Warriors vant NBA forrige sesong etter finaleseirer over Cleveland Cavaliers.

Men ikke alle mener at laget var det beste laget.

Los Angeles Clippers-trener Doc Rivers er en av dem som har uttalt at Warriors hadde flaks som slapp å møte San Antonio Spurs og sitt eget lag på sin vei til finalen.

– Du må ha flaks i vest. Se på Golden State. De slapp å møte oss og Spurs. Men det er noe vi må lære av. Når du har sjansen til å avgjøre, så må du gjøre det, sa han i til Grantland i forrige uke.

Rivers har i ettertid prøvd å dementere uttalelsene sine, men sutringen til Clippers-treneren har irritert de regjerende mesterne.

– Jeg beklager at vi holdt oss friske. Jeg beklager at vi spilte mot de lagene vi sto overfor. Jeg beklager for alle utmerkelsene vi mottok både som lag og individuelt. Jeg er veldig, veldig lei meg og vi vil gjøre det vi kan for å rette dette opp denne sesongen, sier Stephen Curry til United Press.

Og får støtte av lagkompis Draymond Green.

–Hvis de sier det, så er de ikke vinnere. Så enkelt er det. Spurs-trener Gregg Popovich sa ikke det. Det er en klubb jeg virkelig respekterer. Og du har ikke hørt noen i stallen deres som sier det. Du har ikke hørt noen i OKC (Oklahoma City Thunder) si det. Det er også en klubb jeg har stor respekt for, sier han.

27. oktober starter NBA-sesongen, og Warriors har muligheten til å rette opp inntrykket hjemme mot New Orleans Pelicans.