Ronaldo røper når han vil legge opp

Cristiano Ronaldo har ingen planer om å legge fotballskoene på hyllen med det første.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo ble Real Madrids toppscorer gjennom tidene da han i september gikk forbi Raúl med 324 scoringer for de hvitkledde.

Og portugiserne har ingen planer om å gi seg med det første.

Ronaldo ønsker å avslutte karrieren i Real Madrid, og har planer om å fortsette fotballkarrieren til han er rundet 40 år.

– Vil spille til jeg er 40 år
– Dersom du tar godt vare på deg selv er det fullt mulig å spille til du er 40 år. Jeg ønsker selv å spille på toppnivå i ytterligere fem eller seks år, sier Ronaldo, ifølge The Daily Mirror.

Og fortsetter:

– Kontrakten min med Real Madrid går ut når jeg er 33 år gammel. Og, som jeg har sagt ved flere anledninger tidligere, så ønsker jeg å avslutte karrieren min her i Real Madrid.

Tirsdag stakk han av med «Gullstøvelen», utmerkelsen som gis til toppscoreren i Europa sesongen 2014/2015.

I løpet av sin karriere har 30-åringen scoret totalt 502 mål for sine klubber og landslag. Det har sendt ham høyt opp på listen over historiens mestscorende fotballstjerner.

Ikke mett på titler
Real Madrids superstjerne er imidlertid svært sulten på flere titler.

– Jeg er ikke fornøyd foreløpig. Jeg ønsker meg alltid mer. Real Madrid må vinne titler hver sesong, og denne sesongen er ikke noe annerledes. Vi ønsker å vinne ligaen, Mesterligaen og cupen, sier Ronaldo på pressekonferansen i forbindelse med utdelingen av «Gullstøvelen».