Lars Arne Nilsen har fått Brann-skuta på rett kjøl etter at han tok over klubben i sommer. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Lars Arne Nilsen har fått Brann-skuta på rett kjøl etter at han tok over klubben i sommer. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Nok en oddskupong inn for Rekdal!

For tredje gang på fire dager fikk Kjetil Rekdal inn oddskupongen sin i går. Sjekk hvem han spiller på i dag!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

Fredag fikk Kjetil Rekdal inn en oddskupong til 3,51 i odds og lørdag fikk han inn kupongen til 4,18 i odds. Søndag ble det bare én av to rett, mens i går vant Italia 2-1 over Norge, og Dallas vant 4-2 over Edmonton i NHL. Dermed gikk også kupongen til 3,24 i odds inn. Hadde du satset hundre kroner på disse fire dagene ville du ha gått med overskudd på 693 kroner!

I dag kjører han en trippel med to kamper fra OBOS-ligaen og én kamp fra svensk ishockey.

Brann - Jerv (OBOS-ligaen) H: 1,57 U: 3,55 B: 4,95

Brann ligger på andreplass, fire poeng bak serieleder Sogndal og tre poeng foran Kristiansund på plassen bak. Har virkelig fått orden på sakene med ny trener og flere nye spillere. Har ikke tapt siden i midten av juni da det i løpet av noen dager ble tap 0-4 hjemme for Sogndal og 1-4 hjemme for Sarpsborg 08 i cupen. Har spilt 13 kamper siden da (8-5-0). Slo Kristiansund 1-0 i den viktige toppkampen søndag for en drøy uke siden og slo Bryne 2-1 hjemme nest sist. Har 8-3-1 hjemme i Bergen.

Jerv er uavgjortspesialisten i denne divisjonen og 10 av 26 kamper har endt med poengdeling. Ligger på sjetteplass, den siste kvalikplassen, to poeng foran Ranheim. Har 4-5-4 borte. Slo Jerv 2-1 borte søndag for en uke siden, men tapte 0-1 hjemme for Kristiansund nest sist. 1,57 i odds på hjemmelaget er godt betalt og holder seg godt i markedet for øvrig.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Hødd - Hønefoss (OBOS-ligaen) H: 1,55 U: 3,50 B: 4,75

Hødd ligger på femteplass, mens Hønefoss ligger helt sist. Hødd har 41 poeng og det er åtte poeng opp til Brann på den siste direkte opprykksplassen, mens det bare er tre poeng ned til Ranheim som ligger rett under kvalikplassen. Har 7-3-3 hjemme. Ustabilt lag. Tapte 2-3 for Nest Sotra søndag for en uke siden og spilte 1-1 hjemme mot Ranheim kampen før. Slo riktignok serieleder Sogndal 1-0 hjemme tredje sist. Hønefoss virker fortapte i bånn av tabellen med 24 poeng. Det er riktignok bare seks poeng opp til trygg grunn, men det er en del lag mellom dem og den plassen. Måtte slå Follo søndag for en uke siden og gjorde også det 2-1 hjemme. Tapte 0-1 for Sandnes Ulf borte nest sist, men slo tabellnabo Levanger 3-0 tredje sist. Kvaliteten til Hødd tilsier hjemmeseier.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Frölunda - HV71 (SHL) H: 1,50 U: 4,15 B: 4,15

Topp mot bunn. Frölunda leder med 19 poeng, mens HV71 ligger nest sist med seks poeng. Frölunda gikk på sesongens første tap sist da Brynäs vant 3-1 hjemme. Slo MoDo 7-0 og Skellefteå 6-2 i lagets to siste hjemmekamper. Der har de 3-1-0 denne sesongen. HV71 står med fem strake tap. Det ble 4-7 borte for Luleå sist og 2-4 hjemme for Rögle kampen før. Har fire bortetap på fire kamper. Har 7-18 i målforskjell. Alt tyder på nok en seier for hjemmelaget her. 

Her er Rekdals tirsdagskupong:

Brann - Jerv H 1,57

Hødd - Hønefoss H 1,55

Frölunda - HV71 H 1,50

Totalodds: 3,65