Bruden Sarah Ray stoppet ved en bilulykke, midt i sitt eget bryllup.  FOTO: MONTGOMERY COUNTY, TENNESSEE  / FACEBOOK
Bruden Sarah Ray stoppet ved en bilulykke, midt i sitt eget bryllup. FOTO: MONTGOMERY COUNTY, TENNESSEE / FACEBOOK

Midt i sitt eget bryllup stoppet bruden Sarah ved bilulykken

Ambulansearbeider Sarah Ray var på vei til sin egen bryllupsfest da hun hoppet ut av bilen for å hjelpe. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvor dedikert er du til jobben? var tittelen under bildet som ble lagt ut av Sarah Ray på Facebook. 

Bildet av den nygifte ambulansemedarbeideren har spredt seg over hele verden de siste dagene, og Sarah hylles for det hun gjorde på bryllupsdagen sin. 

Trafikkulykke

Lørdag 3. oktober giftet Sarah og Paul Ray seg foran venner og familie i Tennessee. Men på vei fra kirken og til selskapslokalet tok dagen en uventet vending. 

Ektemannen Paul fikk en telefon om at brudens far og besteforeldre var involvert i en trafikkulykke.

Sarah, som til vanlig jobber som ambulansearbeider, kastet seg i bilen for å hjelpe til. Sammen med Paul dro hun til stedet – fortsatt ikledd brudekjolen sin. 

Da de ankom ulykkesstedet fikk hun vite at faren og bestefaren var uskadd, men at bestemoren var fraktet av gårde i ambulanse. 

– Alle kaller meg en helt fordi jeg hjalp til mens jeg hadde på meg brudekjolen, men virkelig – jeg ville ha stoppet opp uansett, forteller Sarah til People

Rolig 

Det var brudens mor, Marcy Martin, som tok bildet av Sarah. Det ble senere lagt ut på Facebook-siden til Montgomery County i Tennessee. De skrev følgende: 

Hvor dedikert er du i jobben din? Sarah Ray, paramedic for Montgomery County Emergency Medical Services ble fotografert på bryllupsdagen sin, mens hun jobbet på ulykkesstedet. Det er dedikasjon. Hun stoppet for å hjelpe på vei fra kirken til festen. Tusen takk, Sarah, for at du elsker jobben din.

Moren til bruden er ikke overrasket over det datteren gjorde. 

– Hun har alltid vært veldig rolig og hjelpsom. Hun reagerer ikke, men gjør bare akkurat det hun må i situasjonen, forteller Martin. 

Festen fortsatte 

Etter å hjulpet til på ulykkesstedet ønsket brudeparet å fortsette festen. Det til tross for at både kjole og hår ikke var helt som håpet. 

– Kjolen var et stort kaos. Den var møkkete fra regn og møkk fra bilene. Bestefaren min dro på sykehuset med bestemor, men faren min ble med på festen, forteller hun. 

Hun har ikke ønsket oppmerksomhet for at bryllupsdagen ble noe annerledes. 

– Jeg er ingen helt. De fikk allerede hjelp da jeg kom. Jeg ønsket bare å vite at de hadde det bra, sier hun.